Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan vakarhatnám le magamról...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vakarhatnám le magamról a bizalmatlanságot?

Figyelt kérdés

A korábbi, majd három éves kapcsolatom azért ért véget, mert sikerült félre mennie az egyik ismerősömmel, az utolsó pasim meg állandóan más lányokkal flörtölt, mondván nem komoly, meg nem számít, de elegem lett ebből a hozzáállásból, és pár hónap után rövidre zártam a dolgot.

Úgyhogy rám ragadt ez a bizalmatlanság a férfiak iránt.

A mostani barátommal öt hónapja vagyunk együtt, és nagyon nem tetszik, ahogy kezelem ezt az egészet, és nem akarom, hogy megmérgezze a kapcsolatunkat.

Nemrég munka miatt egész nap az egyik kollégájával volt, együtt is vacsoráztak (elég csinos), otthon meg folyamatosan faggattam utána, míg végül "rám szólt", hogy ha kérdezni akarok valamit, akkor kérdezzek, ne köntörfalazzak! Az sem segített, hogy hétvégén egy bárban ott álltunk a pultnál, és míg a barátnőm mutatott valamit a telefonján, simán ráhajtott egy másik nő.

Nyilván neki is feltűnt, hogy féltékeny/bizalmatlan vagyok. A minap pár régebbi képet mutatott a telefonján, és megjegyezte, hogy "nézd, így tudod feloldani, használd nyugodtan, ha kell". Úgyhogy nagyon nem akarom ezzel mérgezni a kapcsolatunkat, és valahogy túl kellene ezen lendülnöm, csak sajnos sokszor azon kattogok, hogy majd biztos ő is megcsal.

Akinek van hasonlóban tapasztalata, hogy oldotta meg? Idővel jobb lett a helyzet?

tegnap 21:25
 1/2 anonim ***** válasza:
73%
Pszichológus segítségét kérd mert egyedül nem fog menni.
tegnap 21:28
 2/2 anonim válasza:
71%

Legjobb rögtön nyitott kapcsolatban kezdeni, akkor nincs ilyen félelem :)

Viccet félretéve: nehéz ügy. Az önbizalmadat kell valahogy megerősíteni. Ha ez egyedül nem megy (sanszos), akkor ahogy 1-es is írta, esetleg szakember segítsége kellhet.

Ugyanígy vagyok férfiként, nagyon lealáztak hasonló módon és nehezen tudok bízni. Én elkezdtem segítséget kérni, nem pszichológustól, de majdnem. Egy olyan önfejlesztő, önértékelést és önbecsülést, önbizalmat növelő csoporthoz társultam, ahol egyrészt egymást, másrészt a foglalkozásokat tartó szakember segít megerősödni.

Ez azért is jó, mert egyből társaságban is vagyok.

Nekem segített. Sok szempontból.

tegnap 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!