Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Életed legrosszabb kapcsolata?
Figyelt kérdés
Elmondom az enyémet: hazudozás, az empátiámmal, toleranciámmal való visszaélés, manipuláció,bűntudat keltés, érzelmi elhanyagolás. Életem legrosszabb kapcsolatában ezek történtek. Nektek milyen volt életetek legrosszabb kapcsolata?ma 17:45
1/7 anonim válasza:
3 éves bántalmazó kapcsolat. Az első nagy szerelem volt, fiatal voltam, idősebb, tapasztaltabb. Az elején fantasztikus volt, a legcsodásabb partner maszkja volt rajta. Aztán szépen lassan megmutatta a valóságot. Elszigetelt mindenkitől, manipulált, rengetegett bántott verbálisan (pár alkalommal fizikailag is) teljesen kikészített. Nehéz elmagyarázni annak, aki ezt nem tapasztalta. Ha a levegőt nem úgy vettem ahogy ő gondolta, máris hatalmas balhé volt. Minden önbizalmam elvesztettem akkoriban. A szex egy tortúra volt, akkor, úgy, addig csináltuk, ahogy ő akarta, nekem orgazmusom sosem volt, a testem is folyamatosan leszólta. Ha nemet mondtam, akkor vagy csesztetett amig nem adtam be a derekam, vagy pedig egyszerűen elkezdte a dolgot, és nem foglalkozott vele, hogy ellenálltam. Persze végig többször meg is csalt. Mindent nekem kellett csinálnom, mindennek rendben kellett lennie, anyagilag is mindent próbált elvenni. Tényleg azt hittem, hogy nincs kiút. De van, mindig van, én is már sok éve túl vagyok rajta, de pokoli nehéz volt.
2/7 A kérdező kommentje:
Egyes, sajnálom amit átéltél.
ma 18:22
3/7 anonim válasza:
Másfél év verbális és fizikai bántalmazás. Olyan szintű lelki kínzás, hogy megkérdőjeleztem a saját épelméjűségemet, totálisan kifordultam magamból. Majdnem a temetőbe juttatott.
4/7 A kérdező kommentje:
Tudom mit érzel. Nagyon rossz.
ma 18:35
5/7 anonim válasza:
Még 10 év múlva is zaklatott. 1-2 évet voltam vele, utána csak bejárkált a munkahelyemre. Mivel 0-24 nyitva vagyunk könnyű dolga volt.
6/7 anonim válasza:
Majdnem négy év. Fél év után tűnt fel, hogy valami nem stimmelt, aztán nagyjából, mint az egyesnél. Óriási dühkitörések, ha csak rosszul vettem a levegőt. Többször lek..vázott, bántalmazott. Érzelmileg elhanyagolt. Csak nálunk szex sem volt hónapokig. Az utolsó dühkitörésénél szálltam ki végleg, de hetekig sokkban voltam utána. Még most is rossz visszagondolni.
7/7 A kérdező kommentje:
Valóban, dühkitörése is volt. Nem is egyszer, meg csenddel verés. A semmiért is.
ma 19:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!