Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a legrosszabb, amit a párod/volt párod tett veled?

Figyelt kérdés

dec. 1. 14:17
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
85%
Elhagyott
dec. 1. 14:36
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Szarrá kínozta a lelkem, rendszeresen bántalmazott fizikailag.
dec. 1. 14:51
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Cserben hagyott.
dec. 1. 14:53
 4/19 anonim ***** válasza:
81%
Megcsalt mind a kettő, az egyik kizárt a lakásunkból egy éjszakára ősszel, megfenyegetett, hogy elvágja a torkomat, a másik megrángatott, terhesen hozzám vágta részegen a nyitott sörösdobozt, így leöntve sörrel, késsel a kezében megkergetett az udvaron, miközben a közös gyerekünk a kezemben volt. Ezeken kívül is voltak dolgok, de azokat inkább nem írom le.
dec. 1. 14:54
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Csak kihasznált a volt párom, de szégyelt engem. A mai nők nagy többsége sem semmi sajnos, de természetesen szerencsére van azért kivétel. És szerencsére azóta van egy szuper és gyönyörű párom.
dec. 1. 14:59
 6/19 anonim ***** válasza:
68%

Nem ugyanaz volt a párunk?

dec. 1. 15:00
 7/19 anonim ***** válasza:
75%
Nem voltak brutális dolgok szerencsére, de néha voltak olyan megjegyzései, amikor valamit csinálni akartam, hogy inkább ne, mert mi van, ha elrontom. Két eset jut eszembe (de volt több is), amikor sütit akartam sütni, meg amikor megvettem a gamer pc-met (alkatrészeket) és én akartam összerakni. Sütit nem sütöttem akkor, elment a kedvem, a gépemet viszont összeraktam, teljesen jól működik azóta is. Az illető meg ex, játssza ezt a lehúzósdit akivel akarja, ne velem.
dec. 1. 15:14
 8/19 anonim ***** válasza:
67%
6-os, az egyik 69-es születésű, a másik 74-es. A megegyezés szerintem csak véletlen műve. Sok a pszichopata és az alkoholista férfi.
dec. 1. 15:34
 9/19 anonim ***** válasza:
83%

Akkor valóban véletlen.

Csak furcsa volt olvasni szóról-szóra ugyanazt (csak itt gyerek nélkül), ami velem történt.

Ölelés 🤍

dec. 1. 15:37
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
összejött velem
dec. 1. 15:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!