Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy ne hidjék ezt rólam? LÉGYSZI IRJATOK! :D:S
ne itt verd a nyáladat és sopánkodj a drága válaszolóknak,
hanem fogadd el a tényt,hogy:
szimplán egy buta szánalomraméltó k.rva vagy :)
ribi vagy...
meg k*rva...
meg lotyó...
és buta is...
meg kis csitri...
ja és még k*rva is vagy...
Én is ennyi idős voltam amikor szinte mindenki ribancnak nézett a városomban.A legnagyobb része rosszindulatú pletyka és kitaláció volt,de persze én is adtam rá azért okot.És nagyon szégyelltem magam miatta.Amint látom neked sem tetszik ,hogy igy gondolkoznak rólad,és változtatni is akarsz.Ez már szerintem azt mutatja,hogy nem vagy egy igazi ribanc,ahogy itt sokan mondták neked.Egyszerüen csak fiatal vagy és sok dolog jött hirtelen igy be az életedbe.(szex,pasik)
Na szóval én is igy voltam vele.És eltartott pár évig mire az embereknek megváltozott rólam a véleménye.
(nem pasiztam össze vissza,jól tanultam,nem voltam olyan társaságba).aztán később lett,egy nagyon okos ,aranyos barátom és komoly kapcsolatom.
Most 19évesen azt mondhatom,hogy már nem gondol ribancnak senki,és azok akik ezelött megszóltak is kedvesek velem,és már nem gondolnak rosszat.
Szóval kitartás,és eltart pár évig,de ha innentől normális leszel,pár év alatt ha már felnőttebb leszel más lesz az ismerőseid véleménye.
bi vagy...
meg k*rva...
meg lotyó...
és buta is...
meg kis csitri...
ja és még k*rva is vagy...
SZERINTEM IS TE KIS NAGY POFÁJU RIBIKE!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!