Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek hogy ne hidjék ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek hogy ne hidjék ezt rólam? LÉGYSZI IRJATOK! :D:S

Figyelt kérdés
2009 elején veszettem el a szüzességemet de már egy jó ideje nem vagyok együtt a pasival...azóta az volt az első s az utolsó de a ahol lakom mindenki azt hiszi h mar milyen sok pasival voltam (és e miatt van egy olyan hirnevem h k*va vagyok)voltam meg néhány pasival de csak max összenyaltunk vagy kényeztettük egymást de semmi egyéb...ezek az emberek olyanok hogy ha meglátnak egy pasival már egyből az a hir járja h megdugott...és elmondjak mindenkinek s a sok hülye ember elhiszi..volt meg egy srác és néha autóztam vele és öszefutotunk néha dumálni de mégis mindenki azt hiszi h lefeküdtünk...már nem pasizok egy ideje próbalom helyreállitani a hirnevemet hogy ne hidjék azt hogy egy rib**nc vagyok.De ahogy érzem nem nagyon sikerül.Mit csináljak?irjatok légyszi:D 15/L
2009. nov. 21. 19:54
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
82%
Mutatkozz időnként lányok társaságában is.
2009. nov. 21. 19:57
 2/25 anonim ***** válasza:
28%

Szánalmas vagy!

Biztos a viselkedésed miatt gondolják, hogy k*rva vagy.. Nekem is ez jött le..

Szerintem r*hadt gyorsan lődd fejbe magad!!

2009. nov. 21. 19:58
 3/25 anonim válasza:
42%
Uh. :S ez elég nehéz lehet neked. Nem tudom sajnos! Bár segíthetnék neked!
2009. nov. 21. 19:58
 4/25 anonim ***** válasza:
61%
Hú szegény, utálom én is az ilyen embereket. Én megpróbálnám kideríteni, hogy ki terjeszti és megmondanám, hogy menjen a p*csába, és ő mit szólna ha én is terjesztenék róla ilyeneket.
2009. nov. 21. 19:59
 5/25 anonim válasza:
69%
előző vagyok nem kell leszánalmasozni én is barátkozom fiúkkal. de nem vagyok k*rva. én pl az a fiús fajta vok de nem kell oltani szegényt van elég baja!
2009. nov. 21. 20:00
 6/25 anonim válasza:
mármint előző előző
2009. nov. 21. 20:00
 7/25 anonim ***** válasza:
55%

2. vagyok

"voltam meg néhány pasival de csak max összenyaltunk vagy kényeztettük egymást"

11 hónap alatt néhány pasival, 15 évesen. Na ez a szánalmas, emberek!

2009. nov. 21. 20:01
 8/25 A kérdező kommentje:
Az is beletartozik h jól öltözködöm,meg kissé kirivó vagyok??szeretem ha tetszek a pasiknak ezert nem szoktam elhanyagolni magam.És elég nyiltan szoktam beszélgetni,nem vagyok szégyenlős...És néha bedobok olyan témát ami a sexhez kapcsolódik..ebbol is következtethetnek ARRA??:(:(:( mit csináljak másképp h ne ez legyen a vélleményük??
2009. nov. 21. 20:02
 9/25 anonim ***** válasza:
53%

Közönséges vagy, már 15 évesen :(( Sajnállak.

Nézz tükörbe, aztán tegyél fel ilyen egyértelmű kérdést!!

2009. nov. 21. 20:04
 10/25 anonim ***** válasza:
61%
Először tanulj meg írni. Nem hidjék, hanem higgyék. Inkább ezzel foglalkoznál...
2009. nov. 21. 20:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!