Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Duci-lányok! Párotok hogy viszonyul hozzátok? Életkort (mindkettőtökét) is írjátok le légyszi.
Úgy értem, szeret/nem szeret úgy ahogy kinéztek. Mármint ducin, párnácskákkal együtt.
Annyit olvasom itt, hogy dicin nem lehet párt találni, de az utcán mégis sok duci lányt látok férfival együtt sétálni.
Én magam is duci vagyok, és engem hálistennek elfogadott így a párom :)
A Ti párotok hogy viszonyul hozzátok?
Én 20/L ő 47/F
"Annyit olvasom itt, hogy dicin nem lehet párt találni"
Én nem tudom ezt hol olvastad, de nagyon nem igaz. Se női, se férfi oldalról.
Én a kapcsolat alatt híztam meg, előtte vékony voltam.
Persze hogy ettől nem szeret ki belőlem, de azért szekál, hogy fogyjak le.
22N-25F
Kedves Utolsó!
...Azért annyira bírom, mikor kapásból korkülönbség alapján úgy gondolják, hogy "érvényét vesztik" az ilyen dolgok, mint amit felvetettem. Ismerem elég régóta a páromat, és tudom, hogy nem azért kellek neki, mert fiatalabb vagyok. Meg még elviseli... bocs, de még nem csak hogy elfogadott, de szereti is, hogy husi vagyok. Kár, hogy ennyi jött le Neked az egészből. 47 évesen is vannak érzelmek.
Utolsó válaszoló: nem a te párod írta ki ide a kérdést, hogy hogy tudná lefogyasztani a barátnőjét?
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Kérdező: én se vagyok vékony (164/75) a párom szeret így, de én nem szeretem magam, szal fogyókúrázom most is épp...
Szal van párkapcsolat így is, 5 éve tart. 22/L és 23/F
Én ducinak mondom magam és annak is érzem (160cm és 62kg)... el vagyok fogadva, bár én fogyni akarok egy olyan 10kg-t először. Nekem így nem jó. Elfogadja a barátom az alakom, tetszik is neki(azt hiszem)... de én nem érzem így jól magam.
18L
A válasz írója 92%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 03-02 15:43
Bocsi a késői válaszért... "Elfogadott" engem, ezt úgy értem, hogy mikor megismerledtünk is így néztem ki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!