Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki hogy viszonyul a "legyünk csak barátok. " mondathoz?
Figyelt kérdés
Szerintem mindenki hallotta már ezt a mondatot valamelyik ex-étöl.2010. ápr. 5. 15:11
1/9 anonim válasza:
Úgy viszonyulok h soha többé nem beszélek vele :D Haverom van elég, nekem csaj kell nem barát :P
16/F
3/9 anonim válasza:
nekem még nem mondott ilyet senki, általába én szoktam, de akkor úgylátom, h nem sértődnek meg, de hát ki tudja :S 17/F
4/9 anonim válasza:
Amikor egy csaj azt mondja, hogy "Legyünk inkább csak barátok", valójában azt úgy érti, hogy "Kérlek, tömd be a lyukakat a lelkemben, amiket azok a pasik hagynak maguk utána, akikkel jelenleg dugok".
Ennyi.
5/9 anonim válasza:
nagyon sz*r hallani. ha az ex barátnőmmel beszélgetünk mindig elfog valami rossz érzés:S
17/F
6/9 anonim válasza:
általában a csaj miután ezt mondja többet sosem szól hozzám. nemis értem:D
8/9 anonim válasza:
a pasik, akik eddig mondták, nem gondolták komolyan
én csak akkor mondom, ha tényleg barátságot szeretnék, és nem ezzel szeretném vigasztalni a srácot
9/9 anonim válasza:
Egy hosszú kapcsolatom után mondták ezt, én pedig elhittem, vagy legalábbis azzal nyugtattam magam, hogy barátok tényleg maradhatunk. Csak mi sosem voltunk barátok, én viszont megpróbáltam vele szakításunk után beszélgetni, de le lettem rázva... Most komolyan, minek mondják ezt akkor, ha nem is gondolják komolyan?? Nem kell a másikat hitegetni, a mostani páromnak tudnám ezt mondani szakításunkkor, mert ő előtte olyan barát volt, akit nem akarok soha elveszíteni, és én legalább komolyan gondolnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!