Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy ne hidjék ezt rólam? LÉGYSZI IRJATOK! :D:S
Szia! Látod, te is hulye vagy, nem csak azok az emberek, akik azt hiszik rólad!!
Rólam is beszélnek néha ilyesmiket, csak azért, mert kulfoldi barátaim vannak, és akkor már mindjárt az van, hogy ennek meg annak vagyok a k...vája. Én tudom, hogy ez nem igaz és nem érdekel, hogy mit gondolnak/mondanak.
Sot! Még rá is teszek egy lapáttal! Akit még nem ismerek, az elott eljátszom, hogy nagyon idióta meg buta vagyok, bla bla bla, aztán mikor megismerem azután mutatom meg, milyen is vagyok.. Így derítem ki, hogy kit érdeklek igazán, és ki akar kihasználni. Szóval nem nagyon érdekel az emberek véleménye, csak azután mikor már megismertem oket és fontosak nekem, megbízok bennuk. Semmi értelme azon idegesíteni magad, hogy mit gondol rólad pár idióta, akit tényleg érdekelsz, az nem fog ilyet gondolni rólad alaptalanul, hanem eloszor meg fog ismerni.
en nem ismerlek, igy semmikepp sem abbol vonom le a kovetkeztetest amit masok terjesztenek rolad de meg az altalad irt keves dolog alapjan is lekrvasznalak, mar bocs.
az onjellemzesed leforditva: egy hulye kis csitri vagy aki elvesztette a szuzesseget anelkul hogy erre erett lett volna, tovabba egy olyannak adta oda akit nem is szeretett igazan vagy akivel nem tervezett komolyabb kapcsolatot, ezzel is alatamsztva sekelyesseget, konnyuveruseget toavabba bebizonyitva hogy mennyire nincs sajat egyenisege, velemenye mivel konnyeden hagyja magat manipulalni es befolyasolni a tarsadalom, idegenek es ismerosok altal. abbol h tetszeni akarsz a fiuknak es ugy altalaban mindenkinek arra kovetkeztetek hogy otthon elhanyagolnak, nem kapsz eleg szeretetet igy keves, de mely erzelmi kapcsolat helyett inkabb univerzalis sekely elismeresre, kedveltsegre palyazol ami a maga modjan szanalmas. az pedig ismet szanalmas es krvat kialto hogy ezt a szeretetet a sokmindent megmutato oltozkodeseddel probalod kivivni. az hogy leszolod aki epito kritikakent kijavitja a helyes irasod (marmint helytelen irasod) annak a jele hogy nemcsak eretlen vagy, de muveletlen is es bunko.
lepontozhatod a velemenyem, de elotte legalabb gondold meg. ha mar idegeneknek is ez a velemenye rolad akkor nagy baj van.
ami a konkret kerdest illeti. tudom milyen zavaro tud lenni a pletykak tomkelege, ezzel mindenki szembesul tobbe vagy kevesbe. probald kideriteni h ki terjeszti es szembesitsd a tettevel illetve kerdezd meg miert teszi azt. ne flangalj miniszoknyaba, kilogo mellbimboval, nyakig push-upolt mellekkel, ne fesd agyon magad, stb egyszoval javits egy kicsit a megjelenesede es mindig alkalomhoz illoen oltozz. ne smarolj bulikba, barokba idegenekkel!!!! ha megcsokolsz valakit az a baratod legyen es ne par naponta/hetente csereld. ne jarkalj sokkal idosebb pasikkal, mivel ha egy 15 eves csaj kiszall egy 20-25 eves kocsijabol ott egyertelmu h a penzre hajt.
a szo szoros ertelmeben nyilvan nem vagy qrva, de a tarsadalmi ertelmeben igen. attol mert nem fekszel le valakivel meg lehetsz qrva, ezeket ugy hivjak hogy szuzkrva, de mivel szuz sem vagy, csak nem fekudtel le massal..... nem tudom h a te esetedben hogy lehet mondani. a lenyeg hogy ideje kicsit valtoztatnod a magatartasodon, az oltozkodeseden es a pasikkal valo viszonyodon mert par ev mulva mar a kutyanak sem fogsz kelleni egy dugasnal tobbre ha mar most ennyire elterjedt a rossz hired -jogosan vagy sem. es meglatod h kellemetlen lesz hogy senki nem vesz komolyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!