Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Apakomplexus egy 21. századi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Apakomplexus egy 21. századi "divat" vagy súlyos társadalmi válság van kibontakozóban? Manapság miért szaporodtak el így az apakomplexusban szenvedő lányok, akik így akár 20-30 évvel idősebb párral állnak kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Azt hiszem, lehetne a szokásos kliséket felhozni, hogy érett pasi, meg egzisztencia, meg anyagi függetlenség, de valahol igazságtalannak tartom, érthetetlennek ezt. Mivel én nagyon sok huszonéves férfit ismerek, akik ugyanúgy érettek, céltudatosak, nagy részük már dolgozik némileg anyagi stabilitással rendelkezik és komoly kapcsolatra törekednek.

Ezek a komoly huszas férfiak nem tudnak a korosztályuk béli nőkkel összejönni, mert azok gyakorta 40-es pasikkal élnek, így marad nekik a tizenéves korosztály vége, de azok java része is minimum harmincas pasikat akarja. Végső soron maradnak a 30-as milfek nekik, de ők meg még gyereknek tartják a huszas férfiakat. Így sehogy sem lesz jó számukra. Jogosan vannak kiakadva? (nem a rinyálósakra értem)

2013. nov. 24. 21:28
1 2 3 4 5
 41/42 anonim válasza:
Látom, hogy régebbi a kérdés, de nem bírom ki... az a kifogása a kérdezőnek, hogy általánosítanak a válaszadók, de hát ő is ezt teszi a kérdésében. 23 éves lány vagyok, a legtöbb barátnőmnek korombeli a barátja is. Van egy-kettő kivétel, köztük én is. A barátom 13 évvel idősebb nálam, 5 éve vagyunk együtt, 2 és fél éve együtt is élünk. Nem terveztem el előre, hogy hű, én a korosztályomból nem járok senkivel, egyszerűen úgy alakult, hogy ő való hozzám, ő az akit szeretek, akivel azt tudjuk nyújtani egymásnak, amire a másiknak igénye van. Nem vezéreltek alantas anyagi érdekek, vagy bármiféle elhatározás. Boldogok vagyunk együtt és kész. :)
2014. jan. 9. 17:45
 42/42 anonim ***** válasza:
Mi közöd hozzá, hogy ki kivel boldog? Foglalkozz a saját dolgaiddal, ne másokéval.
2014. febr. 16. 12:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!