Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Apakomplexus egy 21. századi "divat" vagy súlyos társadalmi válság van kibontakozóban? Manapság miért szaporodtak el így az apakomplexusban szenvedő lányok, akik így akár 20-30 évvel idősebb párral állnak kapcsolatban?
Azt hiszem, lehetne a szokásos kliséket felhozni, hogy érett pasi, meg egzisztencia, meg anyagi függetlenség, de valahol igazságtalannak tartom, érthetetlennek ezt. Mivel én nagyon sok huszonéves férfit ismerek, akik ugyanúgy érettek, céltudatosak, nagy részük már dolgozik némileg anyagi stabilitással rendelkezik és komoly kapcsolatra törekednek.
Ezek a komoly huszas férfiak nem tudnak a korosztályuk béli nőkkel összejönni, mert azok gyakorta 40-es pasikkal élnek, így marad nekik a tizenéves korosztály vége, de azok java része is minimum harmincas pasikat akarja. Végső soron maradnak a 30-as milfek nekik, de ők meg még gyereknek tartják a huszas férfiakat. Így sehogy sem lesz jó számukra. Jogosan vannak kiakadva? (nem a rinyálósakra értem)
"Ne legyél abban biztos, hogy több pénzed van, mint nekem, illetve mint mondtam, a gyenge ember bizonygatja a saját empatikusságát, tapasztaltságát. A bölcs ember nem tesz ilyet!"
Hmm... csak én vélek felfedezni valami orbitális ellentmondást abban, amit írsz, és amit teszel ?
De sok olyan gazdag ember is van, aki csak azért ajánlotta fel a vagyona egy részét, mert a relámmal, ami ezzel járt, mégtöbb pénzre tett szert :)
Személy szerint annak segítek, akinek tudok, embertől
függetlenül - viszont a személyes kapcsolat teszi füg-
gővé, hogy MEGÉRDEMLI-e a segítséget.
Ha adok 1000 ft-ot valami intézménynek, honnan tudjam,
mire megy? De ha a kezébe nyomom annak, aki rászorul,
és tudom, hogy nem bort megy venni belőle, akkor miért
ne a direkt megoldást válasszam ? :)
A férfi egy bizonyos korig önmagára koncentrál,(szép a farkam? elég a farkam? lenyeli? miért nem nyeli le? komoly gondjai vannak) a maga élvezete, boldogsága a fontosabb, aztán egy idő után megfordul és a nőre figyel, mindennel amivel teheti elkényezteti, a nő boldogsága és élvezete a fontosabb és ez minden területen. Jobban értékeli és megbecsüli a nőt. A nő NŐnek érzi mellette magát, mert nőként bánik vele. Na ez a fordulópont ez kb jellemtől, érettségtől, tapasztalatotoktól, a megélt dolgoktól függően 30-40 között történik. A megélt idő, az élet érték. Többet élt és többet tud. Nem üres ember, mert élet, életévek vannak benne. A megélt évek teszik értékessé,az élete teszi vonzóvá.
A 23-as válaszoló szépen leírta. Fogadd el.
N.47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!