Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Apakomplexus egy 21. századi "divat" vagy súlyos társadalmi válság van kibontakozóban? Manapság miért szaporodtak el így az apakomplexusban szenvedő lányok, akik így akár 20-30 évvel idősebb párral állnak kapcsolatban?
Azt hiszem, lehetne a szokásos kliséket felhozni, hogy érett pasi, meg egzisztencia, meg anyagi függetlenség, de valahol igazságtalannak tartom, érthetetlennek ezt. Mivel én nagyon sok huszonéves férfit ismerek, akik ugyanúgy érettek, céltudatosak, nagy részük már dolgozik némileg anyagi stabilitással rendelkezik és komoly kapcsolatra törekednek.
Ezek a komoly huszas férfiak nem tudnak a korosztályuk béli nőkkel összejönni, mert azok gyakorta 40-es pasikkal élnek, így marad nekik a tizenéves korosztály vége, de azok java része is minimum harmincas pasikat akarja. Végső soron maradnak a 30-as milfek nekik, de ők meg még gyereknek tartják a huszas férfiakat. Így sehogy sem lesz jó számukra. Jogosan vannak kiakadva? (nem a rinyálósakra értem)
#6:Ezt mi alapján jelented ki?
Én is húszon éves vagyok mégis műveltebb vagyok,mint a legtöbb 40 év körüli ember(tapasztalatból mondom).
Ez egyáltalán nem korhoz van kötve,hanem sokkal inkább ahhoz,hogy valaki akar-e kezdeni magával valamit és több akar-e lenni,vagy megelégszik azzal,hogy egy tudatlan,vézna,szerencsétlen ember.
A korosztályomban legfeljebb több van az ambíció nélküli emberekből.
Ez nem mai divat. Régen ezt a jó partiért tették. Ma is.
Kérdező műveletlen.
Egyetértek Csillámkanszőrűlámával!
Hozzátenném azt az okoskodó hölgyeknek:
Rengeteg olyan huszonéves férfit ismerek, akik tele vannak ambicióval, de mivel nem régen kerültek ki az egyetemekről vagy más iskolákból (és itt bejön a szocializálódás kérdésköre, ami tudom egyéni probléma, de kihatása van), ám nincsen az ismerettségében gyárigazgató, ügyvezető vagy más hatalommal bíró személy és mint tudjuk igen nehéz így elindulnia az életben. Hiába van tele tervekkel, ambicióval, mivel nincs állása, nem jut pénzhez. S persze most mondhatjuk azt a klisét is, hogy a pénz nem számít a szerelemnél. Akkor viszont saját magukat hazudtolják meg azok a nők, akik az anyagi egzisztenciát első ízben emelik ki az idősebb generáció egy igen sarkalatos előnyeként.
Ismerek olyan 40-es, 50-es pasit, akinek pedig meg lenne a módja az anyagi kitörésre, mégsem tesz semmi, csak el van otthon, mint hal a vízben (mert mondjuk van egy dominánsabb, kereső felesége). Persze nem ez a jellemzőbb, de nem egy ilyet látni.
Szóval akkor mi is a helyzet? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!