Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt mások is akik feleségük/barátnőjük mellett eljárnak prostihoz?
Hányingerem van a kérdezőtől. Nekem felfoghatatlan, hogy mivel neki vágyai vannak, ő fel van jogosítva arra hogy félremenjen (ráadásulé prostival, ez női szemmel az egyik legmegalázóbb dolog) ez undorító, önző, és gerinctelen dolog. Persze a barátnőtől nem díjazná ha ő is másfelé nézelődne.
Ráadásul pont egy ilyen hülyeség miatt az eszem megáll.
Munkám miatt sok aljadékkal találkoztam már, de még a rabalók is vagy az emberölésesek is óvták a családjukat próbálták a lehető legjobbat nyújtani nekik (a többség), azok akik a saját párkapcsolatukat, az állítólag szeretett egyént egy prosti se@@e alá helyezik úgy tűnik még arra sem képesek erkölcsi szinten amire szeretett társadalmunk Bv.-ben ücsörgő elítéltjeinek nagy része.
(félreértés ne essék, súllyosságban a cselekmény nyilván nincs olyan, mint egy emberölés, csupán arra hívom fel a figyelmet, hogy párkapcsolati szinten sokszor még egy gyilkos is előrébb van a kérdezőtől)
Kérdező, gratulálok. Aljas sz@r alak vagy.
jesszus, inkább csalna meg egy hétköznapi nővel nem egy prostival.
undorító
Ha minden férfi hüséges lenne, kihalna a legösibb szakma...
Én pl azért jártam, mert az egyik exem nem szerette 7 tuda jol az orált.
Nem volt lelkiismeretfurdallásom, és soha nem tudta meg.
Lehet elitélni az ilyen férfiakat, de lássuk be, nem egyedi eset.
Kérdező!
És csak análisan vagy együtt a csajjal?
Nyalás, szopás, csók, sima szex?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!