Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jó az a pasiknak ha a barátnőjük mellett más csajokat is hülyítenek?
Figyelt kérdés
2011. jún. 20. 23:56
2/25 anonim válasza:
Csak ha hagyod magad :P Én bóknak veszem az ilyesmit, semmi több.
3/25 anonim válasza:
Miért jó a csajoknak, hogy a pasijuk mellett másokkal is hetyegnek?
4/25 B.angel válasza:
Hiba. Helytelen. Mert a kérdésed általánosítás!
De azok a pasi, akik így tesznek egy utolsó, undorító férgek! Sajnos ez van. Voltak, vannak, lesznek ilyenek. Ahogy nők is.. Igyekezz, hogy ne ilyet fogj ki, ha már kifogtad, add k iaz útját és majd jön más. (:
5/25 anonim válasza:
Általánosítás veszély achtung! :D
Például én azért csinálom mert így irigyek lesznek a csajomra így ő és én is élvezzük :D :D
18/F
6/25 anonim válasza:
Egyébként a lányok is incselkednek a barátjuk mellett más fiúval. Ezt alapvetően nem kell annyira komolyan venni.
7/25 Xaba89 válasza:
B.Angel te akkor gondolom nem elsz kapcsolatban. Minden ferfi ilyen... ez az alap termeszet vagy vannak mas fajta ferfiak akik nem ilyenek nah de most nem szeretnem megserteni a jogaikat:P Nah es visszaterve a kerdesre ,azert tesz igy minden ember mert az osztone sugja. Sokan megallnak ennyinel de vannak akik mar atmennek gigoloba:P
8/25 B.angel válasza:
öm. de .. abban élek kedves 67%os..! (: Nem értem, hogy jön ide az én kapcsolati státuszom.
9/25 Xaba89 válasza:
ugy dragam,hogy minden pasi egyforma... akarhogy is irod le a te pasid o is hulyitget mas csajt meg ha nem tudsz rola akkor lehet teged is... xal ebredj fel Csipkerozsika az alomvilagbol;)
10/25 anonim válasza:
Ha minden pasi egyforma akkor miért válogattok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!