Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért jó az a pasiknak ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jó az a pasiknak ha a barátnőjük mellett más csajokat is hülyítenek?

Figyelt kérdés
2011. jún. 20. 23:56
1 2 3
 11/25 Xaba89 ***** válasza:
19%
en nem valogatok mert en is pasi vagyok csak elmondtam h olyan pasi nincs aki egy kapcsolat kozben nem kacsintana felre enyhen.
2011. jún. 21. 13:14
 12/25 B.angel ***** válasza:
90%
Jó hülye vagy! Vannak még normális pasik, azért mert te nem ez vagy, akkor így jártál! (: Na puszi pá. És te csak ne törődj az én kapcsolatommal, főleg ne így ismeretlenül. Úgy hogy se engem, se a páromat nem ismered. :)
2011. jún. 21. 15:48
 13/25 anonim ***** válasza:
49%
Biztos elegük van a k*rva feminizmusból!!!!! :)
2011. jún. 29. 01:01
 14/25 anonim ***** válasza:
95%
én pl nagyon ragaszkodó vagyok, sose kavartam más lánnyal mikor volt barátnőm, szóval ez nem általános helyzet...
2011. jún. 29. 01:06
 15/25 anonim ***** válasza:
96%
csaj vagyok, egy nő ugyanúgy megnézi a paiskat, mint a pasik a nőket, szal az nem kifogás h mert pasiból van azért szexuális beállítottságú, a nőnek is kell a szex, de ha vannak hűséges nők, akik mégcsak nem is flörtölgetnek mással, meg titokban sem nézegetnek más pasikat, még a farkukat sem, akkor vannak olyan pasik is, vannak olyan emberek, akik barátnőjük mellett, akár előttük akár hátuk mögött, tényleg nem nézegetnek más csajokat, nem ábrándoznak másokról, sem érzelmileg, sem szexuélisan, és attól még nem lesz meleg valaki, vagy érzéketlen, h nem gondol más nő testére, vagy arcára
2011. jún. 29. 01:19
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

önbizalom növelés

Vagy túl jó nő vagy hozzá képest és beakarja bizonyítani, hogy ő is van olyan jó pasi mint amennyire te jó nő

2011. jún. 29. 01:22
 17/25 anonim ***** válasza:
78%

A 01:21-es vagyok

és nem minden pasi ilyen, hatalmas szerelemben éltünk a párommal és ha meglátott egy jó nőt az utcán annyit mondott hogy helloszia de jó vagy, mellettem és ennyi ebbe 100%-ig biztos vagyok és tudom, hogy nagyon mentek rá a csajok, bulikba is csak annyit mondott, hogy egy nagyon fullos nagyon magas értelmi szintel rendelkező tökéletes barátnőm van aki a világ legjobb nője (ez nyilván nem igaz) és ha kellet akkor mind a 20 nőnek elmondta 1 este és nagyon jó érzés volt

szóval ha szerelmes beléd a pasid akkor nem hülyít másokat max megnézi a jó nőket az utcán,dehát az meg szerintem természetes :)

2011. jún. 29. 01:41
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem dúl a szerelem (bár néha akkor is) természetes hogy a legtöbb férfi flörtöl. Ez (már) társadalmi elvárás is. Van pasi aki csak megfelelni akar, és van aki nagyon élvezi.

Az hogy melyik pasi meddig megy el a személyiség, lehetőség függő és pont barátnő függő. Az aki "túl rövid pórázon tartja" a pasiját az bele kergeti többe is mint a flört, mert az állandó vádaskodás ami ilyenkor megszüli a megfelelés vággyal az eredményt. Az aki "túl hosszú pórázon tartja" a pasiját az meg könnyen túl messze megy. Tehát a "pórázon tartja a pasiját" megoldás nem jó. Azt a nőt aki hűséges típusú pasit választott (a többség ilyen), ha szeretik és nincs otthon nagy GÁZ annak nem kell aggódnia, rohad nehéz elcsábítani egy nőnek az ilyen pasit.

2011. jún. 29. 02:34
 19/25 anonim ***** válasza:
5%

Vadászösztön. :D A férfiakban erösebb mint a nökben, ezért gyakoribb és általánosabb hogy ök csalnak meg valakit, lépnek félre, kacsingatnak másfelé. Különben a

Ez a válasz 19%-ban hasznosnak tűnik.

A válasz írója 64%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: 06-21 11:09

____ válaszolóval teljes mértékben egyet értek!!!! Szent igaz :-)

2011. jún. 29. 04:10
 20/25 anonim ***** válasza:
74%
A párkapcsolatok többségben (tudományos tény) a nők a csalfábbak, ők lépnek többször félre. Ennek egyszerű magyarázata van, nekik legtöbbször (szinte mindig) összesen egy igent kell csak mondaniuk, akár tettben is elég, azon túl amit magukért is megtesznek alapban (szépségápolás, öltözködés, stb. - de még ez sem fontos hozzá). Hogy kivel is csalják meg ezek a nők a pasikat, hogy sokkal kevesebb a félre lépő férj? Legtöbbször nős vagy magányos pasikkal akik viszont több tucat nővel voltak már életükben jellemzően, és többször, sokszor csalják meg nejüket. Nem egyszer annak tudtával, bár mivel tapasztaltak a nők terén, titkolni és bevallani is jól tudják ezt. Egy férfinek hogy félre lépjen legtöbbször nagyon komoly munka és feladat. A legtöbb férjnek erre sem ideje, sem ereje nincs.
2011. jún. 29. 05:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!