Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jó az a pasiknak ha a barátnőjük mellett más csajokat is hülyítenek?
önbizalom növelés
Vagy túl jó nő vagy hozzá képest és beakarja bizonyítani, hogy ő is van olyan jó pasi mint amennyire te jó nő
A 01:21-es vagyok
és nem minden pasi ilyen, hatalmas szerelemben éltünk a párommal és ha meglátott egy jó nőt az utcán annyit mondott hogy helloszia de jó vagy, mellettem és ennyi ebbe 100%-ig biztos vagyok és tudom, hogy nagyon mentek rá a csajok, bulikba is csak annyit mondott, hogy egy nagyon fullos nagyon magas értelmi szintel rendelkező tökéletes barátnőm van aki a világ legjobb nője (ez nyilván nem igaz) és ha kellet akkor mind a 20 nőnek elmondta 1 este és nagyon jó érzés volt
szóval ha szerelmes beléd a pasid akkor nem hülyít másokat max megnézi a jó nőket az utcán,dehát az meg szerintem természetes :)
Ha nem dúl a szerelem (bár néha akkor is) természetes hogy a legtöbb férfi flörtöl. Ez (már) társadalmi elvárás is. Van pasi aki csak megfelelni akar, és van aki nagyon élvezi.
Az hogy melyik pasi meddig megy el a személyiség, lehetőség függő és pont barátnő függő. Az aki "túl rövid pórázon tartja" a pasiját az bele kergeti többe is mint a flört, mert az állandó vádaskodás ami ilyenkor megszüli a megfelelés vággyal az eredményt. Az aki "túl hosszú pórázon tartja" a pasiját az meg könnyen túl messze megy. Tehát a "pórázon tartja a pasiját" megoldás nem jó. Azt a nőt aki hűséges típusú pasit választott (a többség ilyen), ha szeretik és nincs otthon nagy GÁZ annak nem kell aggódnia, rohad nehéz elcsábítani egy nőnek az ilyen pasit.
Vadászösztön. :D A férfiakban erösebb mint a nökben, ezért gyakoribb és általánosabb hogy ök csalnak meg valakit, lépnek félre, kacsingatnak másfelé. Különben a
Ez a válasz 19%-ban hasznosnak tűnik.
A válasz írója 64%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 06-21 11:09
____ válaszolóval teljes mértékben egyet értek!!!! Szent igaz :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!