Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért jó az a pasiknak ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jó az a pasiknak ha a barátnőjük mellett más csajokat is hülyítenek?

Figyelt kérdés
2011. jún. 20. 23:56
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
80%

Utolsóval értek egyet...Sajnos ez tényleg így van, általában a nők sokkal megcsalósabbak.:( Tipikus példa az enyém: lett munkahelyem, emiatt nem maradt annyi időm a barátnőmre, aki amúgy nem dolgozik, sok az ideje, nem tud mit kezdeni magával, és máris megjelent a "fiúbarát", akivel jelenleg többet van, mint velem. Én húzom az igát, ő meg közben pasizik. És ha nem lennék elég szemfüles, mindez a hátam mögött folyt volna. És ő még a jobbik fajtából származik. Úgyhogy ennyit erről :(

üdv

egy elkeseredettt 26f

2011. jún. 29. 06:06
 22/25 anonim ***** válasza:
95%

Szerintem ezt inkább a nők szokták csinálni. Flörtölnek, hogy nőjön az egójuk. Nekem elég a tudat, hogy egy nőt meghóditottam. Nem kell, hogy széditsek mást is csak, hogy "szépnek" érezzem magam.

22F

2011. jún. 29. 08:11
 23/25 anonim ***** válasza:
68%

Természetesen mindenki 100%-ig hűséges, soha nem kacsintanak kifelé, ugye?

Egész más helyzetben van, akinek lehetőségük is volt ugye. Előtted fekszik egy jó testű meztelen csaj/pasi és csak téged vár hogy azt tegyél vele amit csak akarsz.

Na ott légy erkölcsbajnok!

34/F

2011. jún. 29. 09:41
 24/25 anonim válasza:

ÉN még sose csaltam meg a barátomat, pedig 3 éve együtt vagyunk...ha ő megcsal számoljon el a lelkiismeretével az enyém tiszta.

25/L

2011. jún. 29. 14:13
 25/25 anonim válasza:
A barátom alig akar foglalkozni velem és inkább a haverjaival van, mintsem velem. Másnak mondja azt hogy milyen dögös milyen szexi milyen csinos, akkor én ha elmegyek bulizni, akkor miértne kérethetném magam azért hogy azthalljam végre hogy ÉN milyen dögös vagyok...?És foggalmam sincs hogy ezt miért csinálja, pedig tudom hogy szeret engem. Mik ezek a hülye dolgai? És miért nem félt attol hogy elveszit? esetleg más miatt? vagy csak azért mert gondolok egyet és otthagyom öt?
2011. júl. 21. 20:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!