Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jó az a pasiknak ha a barátnőjük mellett más csajokat is hülyítenek?
Utolsóval értek egyet...Sajnos ez tényleg így van, általában a nők sokkal megcsalósabbak.:( Tipikus példa az enyém: lett munkahelyem, emiatt nem maradt annyi időm a barátnőmre, aki amúgy nem dolgozik, sok az ideje, nem tud mit kezdeni magával, és máris megjelent a "fiúbarát", akivel jelenleg többet van, mint velem. Én húzom az igát, ő meg közben pasizik. És ha nem lennék elég szemfüles, mindez a hátam mögött folyt volna. És ő még a jobbik fajtából származik. Úgyhogy ennyit erről :(
üdv
egy elkeseredettt 26f
Szerintem ezt inkább a nők szokták csinálni. Flörtölnek, hogy nőjön az egójuk. Nekem elég a tudat, hogy egy nőt meghóditottam. Nem kell, hogy széditsek mást is csak, hogy "szépnek" érezzem magam.
22F
Természetesen mindenki 100%-ig hűséges, soha nem kacsintanak kifelé, ugye?
Egész más helyzetben van, akinek lehetőségük is volt ugye. Előtted fekszik egy jó testű meztelen csaj/pasi és csak téged vár hogy azt tegyél vele amit csak akarsz.
Na ott légy erkölcsbajnok!
34/F
ÉN még sose csaltam meg a barátomat, pedig 3 éve együtt vagyunk...ha ő megcsal számoljon el a lelkiismeretével az enyém tiszta.
25/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!