Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt mások is akik feleségük/barátnőjük mellett eljárnak prostihoz?

Figyelt kérdés
Rendben van a szexuális életünk. Nekem csak egy dolog hiányzik.Én azért járok, mert barátnőm nem szereti az anált. Van egy szolgáltató, akihez néha elmegyek.(3-4 havonta) Nem tud róla senki, legközelebbi barátaim sem. Barátnőm legutóbb rákérdezett, hogy ugye nem csalnám meg sose. Lehet megérezte, vagy észrevett valamit... néha rossz belegondolni... mi lenne ha kiderülne. Lehet el kéne mondani, mielőtt rájön?? Akkor viszont lehet szakítana, azt meg nem szeretném...
2013. nov. 23. 23:46
1 2 3 4 5 6
 21/56 anonim ***** válasza:
10%
Itt a "ha" a kulcsszó. De ha ügyes sosem fog lebukni, addig pedig senkiben sem tesz kárt.
2013. nov. 24. 00:27
 22/56 A kérdező kommentje:

Én nem erőltettem neki. Egyszer rákérdeztem, hogy nincs-e kedvünk kipróbálni. Nincs, fájni fog. Oké ennyi.

Megtudni nem fogja, mostmár jobban figyelek. Az a baj, hogy munkaidőbe én pl nem tudok menni... utána meg mindig hív, hogy mikor leszek már otthon. Vagy kitalált valami közös progit.

Hát ő kizárt, hogy járna bárkihez. Nagyon szeret engem, tényleg hűséges típus. Ezért is nem akarom, hogy vége legyen emiatt. Inkább titokban marad..

2013. nov. 24. 00:38
 23/56 anonim ***** válasza:
16%

A legősibb szakma, elvan fogadva, akkor lenne bűn, ha nem prostival csalnád! Így ez egy szolgáltatás, mint a fodrász...

Első alkalommal, ha elbírta a lelked akkor csináld.

Neked a saját érzéseiddel kell elszámolnod, nem a párodéval!

2013. nov. 24. 00:47
 24/56 Noydra ***** válasza:
100%

:D

Emberi selejtek gyűjtőhelye ez az oldal...

2013. nov. 24. 00:50
 25/56 anonim ***** válasza:
100%
Megerdemelned, hogy elhagyjanak.
2013. nov. 24. 02:27
 26/56 anonim ***** válasza:
100%

Nem is tudom mi a rosszabb, hogy a párom farka nemrég még egy hivatásos (ki tudja hányszor teleélvezett) seggében volt vagy az, hogy gátlástalanul a szemembe hazudott és hitegetett.

Emberi fertő...72%-os te meg állj be harmadiknak ha már ennyire egyezik a véleményetek. :-D Lol

2013. nov. 24. 07:07
 27/56 A kérdező kommentje:
Nem érdekel hányan élveznek bele. Vele csak gumival szexelünk.
2013. nov. 24. 07:19
 28/56 anonim ***** válasza:
100%
Na jó tegyük fel, hogy te vagy a párom. Én azt szeretném, hogy őszinte legyél velem. Tudni szeretném. Bár baromira fájna, és elhagynálak, de legalább abban a tudatbanban élnék tovább, hogy nem hazudsz többet a szemembe. Én is hűséges típus vagyok és ugyan ezt várom el páromtól is. Itt most nem azon van a hangsúly, hogy ha nem tud róla , akkor nem is fáj neki, hanem hogy madárnak nézed azt, akit "szeretsz".
2013. nov. 24. 08:30
 29/56 A kérdező kommentje:
Nekem is ki kell élni magam, még fiatal vagyok. Később feleség mellett rosszabb lenne.
2013. nov. 24. 11:58
 30/56 anonim ***** válasza:
100%
Csináld nyugodtan, éld ki a vágyaidat, akivel szeretnéd. De akkor ne legyen mellette egy húséges barátnőd, aki tényleg szeret. Már most is érzi, különben nem kérdezett volna rá, hidd el a nők megérzik ezt. Előbb utóbb ki fog derülni és igen, el fog hagyni. Mindenki visszakapja az élettől azt amit beletett.
2013. nov. 24. 12:44
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!