Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt mások is akik feleségük/barátnőjük mellett eljárnak prostihoz?
Én nem erőltettem neki. Egyszer rákérdeztem, hogy nincs-e kedvünk kipróbálni. Nincs, fájni fog. Oké ennyi.
Megtudni nem fogja, mostmár jobban figyelek. Az a baj, hogy munkaidőbe én pl nem tudok menni... utána meg mindig hív, hogy mikor leszek már otthon. Vagy kitalált valami közös progit.
Hát ő kizárt, hogy járna bárkihez. Nagyon szeret engem, tényleg hűséges típus. Ezért is nem akarom, hogy vége legyen emiatt. Inkább titokban marad..
A legősibb szakma, elvan fogadva, akkor lenne bűn, ha nem prostival csalnád! Így ez egy szolgáltatás, mint a fodrász...
Első alkalommal, ha elbírta a lelked akkor csináld.
Neked a saját érzéseiddel kell elszámolnod, nem a párodéval!
:D
Emberi selejtek gyűjtőhelye ez az oldal...
Nem is tudom mi a rosszabb, hogy a párom farka nemrég még egy hivatásos (ki tudja hányszor teleélvezett) seggében volt vagy az, hogy gátlástalanul a szemembe hazudott és hitegetett.
Emberi fertő...72%-os te meg állj be harmadiknak ha már ennyire egyezik a véleményetek. :-D Lol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!