Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt mások is akik feleségük/barátnőjük mellett eljárnak prostihoz?

Figyelt kérdés
Rendben van a szexuális életünk. Nekem csak egy dolog hiányzik.Én azért járok, mert barátnőm nem szereti az anált. Van egy szolgáltató, akihez néha elmegyek.(3-4 havonta) Nem tud róla senki, legközelebbi barátaim sem. Barátnőm legutóbb rákérdezett, hogy ugye nem csalnám meg sose. Lehet megérezte, vagy észrevett valamit... néha rossz belegondolni... mi lenne ha kiderülne. Lehet el kéne mondani, mielőtt rájön?? Akkor viszont lehet szakítana, azt meg nem szeretném...
2013. nov. 23. 23:46
1 2 3 4 5 6
 11/56 anonim ***** válasza:
87%
Keress mást, keress olyat aki szereti az anált is. Hagyd had találjon a párod egy normális férfit magának, aki úgy fogja szeretni, hogy sosem csalná meg. Értem én, hogy vannak igényeid, de ne alázd így meg ezt a szegény nőt.
2013. nov. 23. 23:58
 12/56 anonim ***** válasza:
88%
KiI3@szott önző vagy és megalázod a barátnődet.
2013. nov. 24. 00:03
 13/56 anonim ***** válasza:
11%
Miért alázná meg őt? Csak kiéli a vágyait, a nője nem is tud róla és valószínűleg nem is fog. Senkinek sem fáj, na ezzel vitatkozzon valaki.
2013. nov. 24. 00:05
 14/56 anonim ***** válasza:
39%

Na ez miatt nem jönnék össze olyan csajjal, aki nem szereti az anált. Megcsalni nem akarom, de én igenis kívánom.

De szerencsére ilyen gondom nincs, barátnőm jobban szereti mint én, konkrétan első perctől fogva ő akarta, szóval gond egy szál se.:D

Mellesleg lassan 2 éve vagyunk együtt.

2013. nov. 24. 00:08
 15/56 Noydra ***** válasza:
89%

Vitatkozok.

Ha én ilyet tennék, a lelkiismeretem robbantaná szét a fejemet és 1 nyugodt percem sem lenne életemben, míg el nem mondanám.

De mint mondtam, nekem van lelkem, és szeretem a páromat, és ő is engem, szóval azzal sincs gond, hogy valaki ne tudná kiélni magát a másikon.

2013. nov. 24. 00:10
 16/56 anonim ***** válasza:
30%
Ez te vagy, a kérdező másképp gondolkodik és szerinte belefér. Senkit nem bánt vele, csak a csaj végbelét valószínűleg.
2013. nov. 24. 00:11
 17/56 Noydra ***** válasza:
100%
Persze hogy nem bánt vele senkit, mert nincs se lelke, se lelkiismerete :)
2013. nov. 24. 00:13
 18/56 anonim ***** válasza:
16%
Igen, persze. De mond már meg miért fáj ez most a barátnőjének? Mert én egyáltalán nem értem, egyszerűen kiéli a vágyait. Amíg a nője nem tud róla, addig nincs semmi baj. Hogy ez egyeseknek nem tetszik, az senkit nem érdekel, magánügy.
2013. nov. 24. 00:14
 19/56 Noydra ***** válasza:
100%

Jelenleg nem fáj neki, mert nem tudja (szerencsétlen).

Téged nem érdekelne, ha a bnőd eljárni párhavonta kiélni mondjuk azt a vágyát, hogy miközben lesz..op valakit, még jól seggbe is ujjazza, mert ez a vágya és te nem adod meg neki? Vagy pont leszarnád nem? Hogyne...

2013. nov. 24. 00:19
 20/56 anonim ***** válasza:
100%
Biztos vannak még. Egyébként lehet, a barátnőd is félrekettyint egy nálad ügyesebbel. :)
2013. nov. 24. 00:21
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!