Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt mások is akik feleségük/barátnőjük mellett eljárnak prostihoz?
Na ez miatt nem jönnék össze olyan csajjal, aki nem szereti az anált. Megcsalni nem akarom, de én igenis kívánom.
De szerencsére ilyen gondom nincs, barátnőm jobban szereti mint én, konkrétan első perctől fogva ő akarta, szóval gond egy szál se.:D
Mellesleg lassan 2 éve vagyunk együtt.
Vitatkozok.
Ha én ilyet tennék, a lelkiismeretem robbantaná szét a fejemet és 1 nyugodt percem sem lenne életemben, míg el nem mondanám.
De mint mondtam, nekem van lelkem, és szeretem a páromat, és ő is engem, szóval azzal sincs gond, hogy valaki ne tudná kiélni magát a másikon.
Jelenleg nem fáj neki, mert nem tudja (szerencsétlen).
Téged nem érdekelne, ha a bnőd eljárni párhavonta kiélni mondjuk azt a vágyát, hogy miközben lesz..op valakit, még jól seggbe is ujjazza, mert ez a vágya és te nem adod meg neki? Vagy pont leszarnád nem? Hogyne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!