Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálják azt a pasik, hogy a barátnőjük mellett flörtölnek? (többi lent)
Szeretünk ismerkedni :) Ergo ez nem megcsalás " viszont igen.... ez egy ok a féltékenységre " nektek"
de félre értéseket elkerülve a válaszomnak ! pár perc / óra múlva bővebben kifelytem mondanivalómat.
Jajj, ismerős. Nekem is van ilyen ismerősöm, bár én ezt szánalmasnak tartom. Folyamatosan jön, bókol, ecseteli, hogy mennyire szexinek tart, közben egy papucs a nője mellett.
Az meg persze külön kiakasztja, hogy engem nem érdekel =D Sose foglalkoztam ilyen alakokkal. Ha kell neki a megerősítés keresse máshol, én senkinek az egoját nem ápolgatom, aki nem áll hozzám közel. Ő pedig csak egy felszínes ismerős, és amúgy sem ez a támogatás nálam a nyerő =)
De vicces nézni, ahogy szenved, hogy felhívja magára a figyelmem. Most elhívott teázni. Férfiak...
Vedd félvállról, véletlenül se szeress bele, mert csak arra vár, és ha elmondod mit érzel, akkor elküld, hogy bocsi, de neki barátnője van. Ezt onnan tudom, hogy a fent említett srác ezt igen részletesen kifejtette nekem =D
és az miért jó nekik, hogy elküldenek?
ezek szerint csak a visszajelzés miatt flörtölnek?
én is ismerek egy ilyen "kandurt" sajnos és kb. ugyanez a szitu is.
Így van, így van, visszajelzés a pici egojuknak, hogy jó pasik, és hogy téged is meg tudnának szerezni =)
Engem annyira nem lelkesít a dolog, igazából semleges. Az mulattat, ahogy kétségbeesetten kapálózik néha, hogy imponáljon nekem. Engem pedig sose fog érdekelni, mert leírta magát, mikor belerondított egy barátnőm kapcsolatába =)
engem az tud a legjobban földhöz vágni amikor egy szerintem nem jó pasi aki épp a barâtnőjével van velem próbál flörtölni ha meg
nincs ott a barátnő rámmászik... ez szerintem nagyon gáz és nem az én szemszögemből.... de persze aki nekem tetszik az nem foglalkozik velem :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!