Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Együtt élő párok, nálatok melyikőtök igényesebb a környezetére?
Nálunk az van, hogy mindketten elég rendetlenek vagyunk. Sőt a gyerek is az.
Többnyire én takarítok, igyekszem is, de nem mondhatni, hogy patikai tisztaság van otthon. Néha összeveszünk rajta, de úgy vagyok vele, hogy ettől nagyobb bajunk ne legyen.
Nálunk is a barátom a rendszeretőbb, mert náluk mindig minden csillog otthon, szóval ehhez szokott hozzá. Nálunk sajnos sosem volt ekkora rend, őszintén megmondom - bármennyire szégyellem -, hogy nekem szinte fel sem tűnt, milyen rendetlenségben és koszban élünk otthon, amíg meg nem ismerkedtem a párommal, és el nem kezdtem hozzájuk járni. Ugye, én abba szoktam bele, hogy néha kicsit piszkos a mosdókagyló, nincs felmosogatva napokig, ágyneműt vagy 2 havonta mosunk...
De mióta rájöttem, hogy ez nem normális és lehet másképp, azóta bennem is megnőtt az igény a rendre, amire már otthon is figyelek.
Mindig a nő. Szépen is néznénk ki ha fordítva lenne.
Azért úgy megkérdezném tőletek,az eddigi válaszadók közül: hogy egy koszos kádba nő létetekre, hogy tudtok beülni?
Természetesen én vagyok az igényesebb, a férjem észre sem venné a koszt, ha nem takartitanék és ez engem rettentõen dühit.
Nem vagyok mániákusan tiszta, de azért legyen rend.
Te is bele fogsz jönni ne aggódj, ha nem akarsz a pároddal konfliktust teremteni.
Egyszerű, ne stresszelj rá :)
Az első összeköltözésem előtt én is ettől paráztam, ennek következtében olyan pedáns háziasszony lettem, hogy rá is ment a kapcsolat. Pedig én minden nap kitakarítottam, főztem finomat - csak éppen önmagam veszítettem el.
Most nem izgat a dolog, beütemeztem, hogy minden héten egyszer körbetakarítom a lakást. Mivel mindig ugyanakkor csinálom, nem kell gondolkozni rajta, szombaton hazajövök fél hatkor, nekiállok, fél 8-ra végzek. Mindig ugyanazt csinálom meg (portalanítás, porszívózás, fürdő, konyha), szóval tényleg elég agyatlan munka :D Ha meg valami feltűnik, azt megcsinálom, de ha a páromnak tűnik fel, akkor ő. Nem kell félni :)
Kedves 3-as!
Elmondtam: én abban szocializálódtam, hogy nem volt túl tiszta a lakás sosem, ezért nekem ez volt a természetes. De itt most ne arra gondolj, hogy koszos, büdös penészes kádba fürödtünk, de nálunk pl. senkinek nem jutott eszébe kimosni a mosdókagylót, miután teleköpködte fogmosás közben. Mindenki azt veszi alapnak, amiben felnő.
Most már észrevettem, hogy máshogyan is lehet ezeket a dolgokat csinálni, megtanultam, megjelent bennem a tisztaság iránti igény és odafigyelek rá. Ennyi.
Szia, en is eleg rendetlen vagyok, mondjuk akoszt azt nem birom.
En ugy oldottam meg, hogy hetfon es penteken rendszeresen kitakaritok, es akkor nem tud osszegyulni, probald ki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!