Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom gyakran bánt engem, mit tehetnék, ha nem akarom elhagyni? 19/L Kérlek, olvassátok el?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretem, bármit tesz, képtelen vagyok kiadni az útját, de amikor megismertem, nem olyan volt ,mint most. Kb. 2 hónapja fűződött komolyabbra a kapcsolatunk, azóta szinte rendszeresen bánt. Nagyon féltékeny típus, ha úgy érzi van mire féltékenykednie (kijelentem, semmi oka nem lenne rá, sosem csalnám meg) akkor odajön, megfogja a torkom, vagy a hajam, lökdös, taszigál, ordibál és a végén mindig sírva magához ölel és bocsánatot kér. Aztán a következő féltékenységi rohamig mintha minden rendben lenne...De Én úgy érzem nem bírom ezt tovább, beszélni nem lehet vele, nem ért meg, senkinek elmondani nem merem és nem is akarom ezt, hogy ilyen, nem akarom lejáratni, de mit tehetnék akkor? Én buta, még így is szeretem...2013. nov. 15. 07:11
11/21 anonim válasza:
Ez a kérdés kamu. Vagy lehet hogy nem, de akkor meg nem értem a kérdezőt. Mi az hogy szereted? Akkor ezek szerint azt sem tudod mit jelent szeretni. Nem szerethetsz olyat aki téged sem szeret és még ver is. Lehet úgy érzed nem találnál mást és ez is jobb mintha egyedül lennél. Egyrészt egyedól jobb mint egy ilyen kapcsolatban, másrészt biztosan találnál valakit.
12/21 anonim válasza:
Ez a srácot nagyon gyorsan hagyd el, ez csak rosszabb lesz.
Az ilyen erőszakos emberek egyre többet megengednek maguknak. Agyonvert áldozatként is végezheted rettegésben töltött évek után. Erre nem válasz, hogy "szeretem".
Életed nagy hibája lesz, ha nem hagyod el.
13/21 anonim válasza:
Lehet hogy Stockholm-szindrómában szenvedsz kedves kérdező.
De ha nem akarsz ezen a helyzeten változtatni, akkor minek tetted fel a kérdést? Gondolhattad volna hogy mindenki ugyanazt fogja mondani.
Sok bántalmazott nő van, a legtöbbüket a férjük veri és van már gyerek, de nincs hová menniük, így kénytelen maradni. Neked biztosan lehetne hová menned, hiszen még fiatal vagy.
14/21 anonim válasza:
Verd fejbe a serpenyővel,vagy kergesd meg a sodrófával!
15/21 anonim válasza:
Ez csak fokozódni fog, egyszer majd már nem csak a kezét fogja használni. Rakd ki, MOST!
16/21 anonim válasza:
Jah, igen, vegyél paprikasprayt, jó kis cucc!
17/21 tevetke válasza:
Hagyd el vagy verd meg úgy, hogy többet ne merjen bántani téged. Bár az utóbbi nem hiszem, hogy normális élhető jövőt hozna...
18/21 anonim válasza:
Ha nem hagyod el, más nem fog tudni segíteni rajrad. Itt nem számít, hogy szereted- e vagy sem, majd túl leszel rajta, és akkor örülsz, hogy nem maradtál vele.
19/21 anonim válasza:
Hagyd el, mondd el, vegyél paprika sprét. Egy időre utazz el, vagy ne mászkálj egyedül.
20/21 anonim válasza:
sub-dom pár vagytok, illesz hozzá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!