Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom gyakran bánt engem, mit tehetnék, ha nem akarom elhagyni? 19/L Kérlek, olvassátok el?
*Én buta,
Ezt a szöveget meg jobb ha befejezed, mert ezt rendszerint a stiklis, vidéki nők alkalmazzák, az ostoba és szó szerint buta pasik részére.
NEM fog már jó irányba változni. Egyszer megtette, és rájött, hogy élvezi. Könnyít a lelkén, ha fizikailag is kifejezi a dühét.
Megszoksz vagy megszöksz, más út nincs.
Esetleg pszichiáter. De az se tuti. Sportolhatna esetleg, vagy találhatna valami hobbit. Szeretkezzetek gyakrabban, sokszor biztosítsd róla, hogy szereted, főzd meg a kedvenc kajáját stb. Ne balhézz vele a Wc ülőke meg a szétdobált zoknik és egyéb piti dolgok miatt. Felejtsd el a fiú haverjaidat, és ne nézegess más pasikat, ne mond, hogy x színész milyen helyes. De ne feledd, a konfliktus kerülés csak ideig-óráig működik! Ha ő ennek ellenére elkezdi keresni hol köthet beléd, Azonnal Hagyd Ott!
#4-es, hello :D
Bocsi az offért.
És igaza van a többieknek, nem te vagy a hibás, Neked NEM Kell szégyellned Semmit.
hmm olvasgass utána a neten h a bántalmazás milyen lelki töréseket tud okozni és h ki is a hibás e miatt
és és azonnal otthagynám
vagyok annyira öntudatos és büszke h ezt nem hagynám soha egy pasinak sem
és mi lesz legközelebb???
benne leszel a hirekben mint akit megfojtott a szeretője????
4# Ja mert csak a vidéki lehet stiklis és buta? Pesti paraszt az már bárhol megállja a helyét?
Hagyd el kérdező, minél előbb, mielőtt még túl késő lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!