Mit tehetnék, mi lenne a helyes? Valaki hasonlóképpen? Légyszíves olvassátok el. Köszönöm.
Nem tudom, hogy megcsináltassam-e a magzatvíz vizsgálatot,teljesen kétségbe vagyok esve.Az eredményeimet leírom.At orvosok szerint minden jó az eredményekkel kapcsolatban.2 orvosnál is voltam az egyik azt mondta, hogy a korom miatt ajánlja a vizsgálatot sőt nagyon rá akart beszélni.A másik orvos azt mondta ha nem akarom ne csináltassam meg ő csak a korom miatt gondolta.38 éves vagyok.Nagyon félek, nem a vizsgálattól hanem attól ,hogy elmegy utána a babám.Nekem ez már az 5 terhességem és most voltam először úgy ,hogy minden okés.
(új párom van)
Minden eredményem negatív.A kombinált tesztemnél az jött ki,hogy 1:7717 a másik arány 1:40000 NT:0.7
Ma vagy holnap kéne időpontot kérnem a vizsgálatra de csak vagyok és nem tudjuk mi lenne a jó és helyes.:(
Köszönöm hogy elolvastátok a problémámat.
Ha jók az eredmények, sztem se kelle megcsináltatni ezt a kockázatos vizsgálatot. Nagyobb a vetélés kockázata, mint az, h a baba beteg. De ha nagyon nyugtalan vagy, akkor lehet, h megnyugtatna a jó eredmény. De én a vizsgálat nélkül is nyugodt lennék a helyedben.
30 hetes km
Én 37 éves vagyok, alacsonyabb is lett az afp-m mint a normális és nem mertem bevállalni én sem a magzatvíz vizsgálatot. Már van két egészséges gyerekem is. A 12. és a 18. hetes uh-on is minden rendben volt. A védőnő rémisztgetett mindenfélével, de én inkább elmentem 4D-s uh-ra ahol azt mondták, hogy minden rendben van a babával. De helyetted nem tud senki dönteni, legfeljebb tanácsokat adhatunk. Hány hetes vagy?
22 hetes kismama
Szia!
Én a helyedben nem csináltatnám meg, főleg, hogy jók az eredményeid, hiszen nagyobb a kockázata a vetélésnek, mint annak hogy beteg babád szülessen. De a döntés a tiétek! 23 hetes km.
Nem csináltatám meg.
Én is 35 voltam, eszembe se jutott, védőnővel ilyen szempontból egy percet se foglakoznék...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!