Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmúlt az újdonság varázsa vagy mi a gond, mit tehetnék?
Figyelt kérdés
A barátommal 7 hónapja vagyunk együtt. Nagyon-nagyon szeretem és ő is engem, azt mondja, hogy egyre jobban. De neki mostanában elég, ha egy héten kétszer-háromszor találkozunk pár órára. Nekem viszont nem, nagyon nagy hiányérzetem van. Én szeretnék heti négy-ötször találkozni. Bár eddig általában így is volt. De nyáron ha egy héten nem találkoztunk, akkor utána napokat együtt voltunk. Most meg egy hét után is heti három alkalommal találkozunk pár órára. Bár az igaz, hogy nyáron más városban laktunk, most meg egy helyen tanulunk. Félek, hogy már nem tart annyira érdekesnek vagy ilyesmi, nem akarom őt elveszíteni, nagyon szeretem. Bár látom rajta, hogy ő is engem, de mégis hiányérzetem van emiatt. Szerintetek?2013. nov. 8. 21:34
1/4 anonim válasza:
szerinteeem miért nem azt vizsgáljuk, hogy nyáron ráértetek-e, most pedig van e sok dolgotok? -.-
2/4 A kérdező kommentje:
Az igaz, a héten is azt mondta, hogy tanul. De egyébként meg lett volna egy csomó ideje a tanulásra máskor, csak akkor elhúzta az idejét. Meg egy órára akkor is ráérhetett volna, ha tanul, mert nem lakunk messze egymástól. Én direkt tanulok akkor amikor van időm, hogy aztán ráérjek vele találkozni.
2013. nov. 8. 21:39
3/4 anonim válasza:
Bocsika, tényleg van ez a dolog, hogy valaki "elsz--rja" az idejét, de szerintem ez teljesen természetes. Én is megteszem sokszor, de ettől még nem a páromat nem szeretném, csak van aki nem bír annyira betáblázottan élni, nem bír mindig pont akkor tanulni, amikor épp nem a párjával találkozik... Nem vagyunk egyformák. :)
Ne legyen már ez akkora gond! Ezt félretéve érezd, hogy szeret téged, akkor nincs gond. Ha ezt félretéve is furcsaságok vannak, akkor azokkal foglalkozz.
4/4 A kérdező kommentje:
Ezenkívül nincsen semmi. Szeret engem, ebben biztos vagyok. Csak pl. ő rohan haza. Én meg a kedvéért maradok simán. Most úgy néz ki jövő héten hétfőn meg kedden találkozunk csak, mert csütörtökön megy haza. Szerdán én a barátnőimmel leszek, ezért nem tudunk találkozni. Én csütörtökön akár egy órára is találkoznék vele, csak, hogy még láthassam, de neki nincs erre igénye úgy néz ki. Sőt ha kérné, akár szerdán is beleférne egy óra. De ő csak annyit mondott, hogy majd hétfőn meg kedden bepótoljuk. Bennem meg ez önkéntelenül is rossz érzést kelt, mintha nem lennék neki olyan fontos. Pedig tényleg tudom, hogy mennyire szeret és csak ez az egy problémám vele. Meg véglüs megértem, mert már rég volt otthon, de egy ór csak beleférne nem????
2013. nov. 8. 21:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!