Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szoktathatnám le a barátomat a LOLozásról?
nekem se tetszik se a dota, se a wow, se a lol... se semmi ilyen
DE, ha az embernek barátnője van.. én biztos nem kockulnék:)ha fontosabb pár pixel, mint Te, akkor grat..
Te csinálsz valamit ami időpazarlás ? TV -zés, FB -n írkálás stb. Mert, ha igen sztem nincs nagyon okod panaszra, ha esténként kicsit játszik amikor te pl. TV -t nézel. Persze ha túlzásba viszi akkor nem szóltam, de gondolkozz el azért ezen.
Ha az utóbbi eset igaz rá akkor nem tudsz mit csinálni megmondod neki, h idegesít hagyja abba vagy otthagyod a őt.
Nem mindegy, hogy mikor játszik, tök nyolc hogy mivel... Ha akkor csinálja mikor épp együtt vagytok, akkor gáz. Ha olyankor teszi, amikor nem is vagy ott, akkor nem értem a panaszt.
De ha nála vagy és játszik, vetkőzz le, ülj az ölébe és hidd el, ott fogja hagyni. :D Ha nem, akkor neked kell megtenned vele...
Ne akard leszoktatni, mert 1 nem fog menni, 2 ne vedd el az egyik kedvenc szórakozását.
Lány létemre wowozok, extől kaptam meg a játékot és törtön kezdtem, ex abbahagyta én tovább játszottam, mert tetszett, átmentem eredetire (már babra megy a játék) és állandóan vitaforrás volt, hogy heti 3 estét játszok ahelyett, hogy vele beszélgetnék telefonon úgy, hogy akkoriban már nem is volt témánk csak nagyokat hallgattunk. Meg bezzeg a wowos kockákra van időm, rá meg nem, mikor a maradék 4 napot nála töltöttem néha úgy, hogy péntek reggel átmentem és csak hétfő reggel jöttem el. Mondjuk ez leginkább azért esett szarul tőle, mert miatta hagytam abba a fórumos szerepjátékot, amit nagyon szerettem, de azt mondta tök béna dolog, én meg kis fiatalként még hallgattam rá. Azóta se tudok újra játszani, egyszerűen már nem megy.
A wow viszont maradt, mostani barátom is wowozik. Együtt játszunk, van miről beszélnünk. És megértjük azt ha még a másik megy egy hc scenát a valor capért. Viszont bármikor feláll a gép elől a kedvemért, különösen ha kevesebb ruhadarab van rajtam, mint illene.. :)
De ha nem tetszik neked a játék akkor nem tanácsolom azt, hogy játssz te is, de keress valami elfoglaltságot csak ne hagyd, hogy túl sokat játsszon és legyen megbeszélve, hogy játsszon nyugodtan de te vagy az első. Ha nem így gondolja, akkor ott az ajtó, nézegetheti a játékban a női karaktereket ha szeretne nőt látni. Ha akkor nem játszik mikor ott vagy vele vagy nem mondd le közös programot, mert játszani kell addig nincs probléma :)
23 N
nagyon hálás vagyok :), ez nagyon elgondolkodtató tö
rténet, köszi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!