Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm káromkodik szex...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm káromkodik szex közben. Hogy szoktathatnám erről le?

Figyelt kérdés
Szinte soha nem káromkodik, csak szex közben, persze nem minden alkalommal, de azért elő-elő fordult már. Én nem vagyok maradi, de egy kicsit frusztráló. Rákérdeztem és csak annyit mondott, hogy néha kicsit bevadul. Kicsit? Szerintem nem egészen van tudatában annak, hogy ez nem normális dolog. Beszéljek vele és mondjam meg neki, hogy ezt mennyire gáznak tartom?
2012. jan. 2. 00:46
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
94%
Mondj neki te is mocskos dolgokat.. (Konyha, fürdő..)
2012. jan. 2. 00:46
 2/15 anonim ***** válasza:
90%
Miket mond közben?
2012. jan. 2. 00:48
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg teljesen rendben van, mivel épp élvezi, amit csinálsz. Nem lehet, hogy veled van a gond?
2012. jan. 2. 00:49
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
De amúgy tényleg, miket mond?
2012. jan. 2. 00:49
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Az egyik barátnőm midig káromkodott közben. Nem írom le miket kiabált, mert letiltanának.
2012. jan. 2. 00:53
 6/15 Inkog Nito ***** válasza:
100%
Ha te ezt rossznak gondolod nem a megfelelő lánnyal vagy.Keress valami zsák lelkűt akit megkúrhatsz és annyi.
2012. jan. 2. 00:53
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Öcsém ez szerintem baromi szexi.. én még nem tapasztaltam ilyet de kicsit beindított
2012. jan. 2. 00:54
 8/15 anonim ***** válasza:
45%
Tipikus eminens, visszafogott lányka, aki ilyenkor éli ki magát.
2012. jan. 2. 00:54
 9/15 Solarian ***** válasza:
53%

Ha nagyon zaavr B.szd szájba. Képletesen, és szó szerint is, ahogy akarod.

Amúgy meg szerintem izgi lehet.

2012. jan. 2. 01:13
 10/15 anonim ***** válasza:
0%
tömd be a száját vmivel , ami virsli és bőrős
2012. jan. 2. 01:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!