Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm káromkodik szex...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm káromkodik szex közben. Hogy szoktathatnám erről le?

Figyelt kérdés
Szinte soha nem káromkodik, csak szex közben, persze nem minden alkalommal, de azért elő-elő fordult már. Én nem vagyok maradi, de egy kicsit frusztráló. Rákérdeztem és csak annyit mondott, hogy néha kicsit bevadul. Kicsit? Szerintem nem egészen van tudatában annak, hogy ez nem normális dolog. Beszéljek vele és mondjam meg neki, hogy ezt mennyire gáznak tartom?
2012. jan. 2. 00:46
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
26%
Tegyél valami hosszút a szájába, akkor majd elhallgat.
2012. jan. 2. 01:36
 12/15 Maidx14 ***** válasza:
Miért nem szólsz neki, hogy ez neked kiábrándító?
2012. jan. 2. 01:42
 13/15 A kérdező kommentje:
Hát én sem írnám le, hogy miket mond, mert nem tudnám elküldeni ezt a hozzászólást. Különben főleg, akkor mondja, ha gyorsítani akar, vagy csak így jön ki belőle a stressz, nem tudom. De mint mondtam nem minden alkalommal! Nekem meg nem megy, én elröhögöm magam, kissé groteszk minden következmény nélkül lerib@ncozni a barátnőmet.
2012. jan. 2. 10:09
 14/15 anonim ***** válasza:
Mi párommal elég gyakran beszélünk csúnyán a másikkal szex közben, szerintem izgató. Kifejezetten imádom, mikor leribancoz, és közben jól elfenekel :D
2012. jan. 2. 11:32
 15/15 anonim ***** válasza:
Finoman(!!!) csapdosd arcon a szultánnal, észre veszi majd magát. De tényleg csak finoman lehet tetszik is majd neki! :)
2012. jan. 2. 19:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!