Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom folyton káromkodik. Hogyan szoktathatnám le róla?
Figyelt kérdés
Engem nagyon zavar, sokat olvasok, verseket írok, nem káromkodom, de hozzá még a kocsisok is jegyzetelni járnának... :( Mit tegyek? :( Már észre sem veszi, hogy b+-el meg k.-val kezdődik minden mondata :(((2012. jún. 11. 21:10
2/23 anonim válasza:
ha káromkodik 1 hétig nincs szex :)
3/23 anonim válasza:
hát nagyon nem tudsz mit tenni azon kívűl, hogy megmondod neki hogy téged ez felettébb zavar.. de tényleg! szerintem megértené és magába nézni kicsit, hogy valójában egy tróger beszél így..
5/23 anonim válasza:
Küldd el hozzám! Elszégyellné magát a kis &@{##Đ[ @>}{#&. Ja.
6/23 anonim válasza:
Nem nézhet több South Parkot.Amúgy meg ha káromkodik,akkor egyezzetek meg,hogy minden egyes csúnya szó után bedob 10 forintot egy perselybe.A gatyája is rá fog menni:DHogyha leszokott a káromkodásról,akkor persze visszakapja.
7/23 Sid1986 válasza:
szólsz neki hogy ez neked mennyire zavaró b+meg
8/23 A kérdező kommentje:
Ezerszer szóltam érte, kértem finoman és határozottan, de egyre nehezebben tolerálom...
Mindig megmagyarázza, miért káromkodott.
Vagy ha szólok, akkor elvicceli, és a csúnya szó szinonimáját használja...A ló nemi szervét! Vagy a Sarkon álló nénik édesanyját!
És én nem tartom viccesnek...
2012. jún. 11. 21:14
9/23 anonim válasza:
Mondd meg neki, hogy közönségesnek tartod a káromkodást.
10/23 anonim válasza:
Mi a párommal mindketten sokat káromkodtunk sajnos, de mert szép lassan szeretnénk gyereket, gyerek mellett meg nem akarunk így beszélni, kitaláltuk a "káromkodsz?fizess!" játékot. Amint elhagyja a szánkat valami csúnya szó, megy a perselybe 100 Ft. 2 hetente nő a bedobandó összeg. Egész jól haladunk. Te is kipróbálhatod ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!