Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom folyton káromkodik....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom folyton káromkodik. Hogyan szoktathatnám le róla?

Figyelt kérdés
Engem nagyon zavar, sokat olvasok, verseket írok, nem káromkodom, de hozzá még a kocsisok is jegyzetelni járnának... :( Mit tegyek? :( Már észre sem veszi, hogy b+-el meg k.-val kezdődik minden mondata :(((
2012. jún. 11. 21:10
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

Mondtam már neki, hogy úgy beszél, mint egy utcagyerek, akinek se anyja, se apja, se könyve...

Egyébként nem is olvas, de ezt mindig megindokolja azzal, hogy sokat dolgozik, és fáradt, blabla...

Tévézni meg netezni persze szívesen... De egy könyvet nem láttam a kezében az elmúlt két évben :( Én meg falom a könyveket.

2012. jún. 11. 21:18
 12/23 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy bevetem ezt a ,,fizetős" játékot, köszi! :)
2012. jún. 11. 21:20
 13/23 anonim ***** válasza:
Ja, az nálunk engedélyezett, hogy nem csúnya szitkozódás lehet. Pl: a macska rúgja meg, a francba, stb
2012. jún. 11. 21:21
 14/23 A kérdező kommentje:
Ebben még én is benne lennék, a fenébe, meg ilyenek előfordulnak nálam is, de nem olyanok, amiket ő használ... Már észre sem veszi, annyira beleépült a szókincsébe ez a sok rondaság :(
2012. jún. 11. 21:24
 15/23 anonim ***** válasza:
mi a jó büdös kurv*a anyád*ért káromkodsz te rohadt köcs*ög gec*i? így ezt mondhatod neki
2012. jún. 11. 21:31
 16/23 A kérdező kommentje:
Hát, azért ez elég durva, kedves utolsó. :D
2012. jún. 11. 21:34
 17/23 anonim ***** válasza:
Nem tudom, lehet, hogy én vagyok a defektes, de rühellem, ha egy másik személy (hiába szeretem és élek együtt vele) megszabja nekem, hogy hogy beszéljek és mit csináljak (olvasás, stb.) Nem arról szól az egész kapcsolatosdi, hogy úgy fogadjuk el a másikat, ahogy van, hibákkal együtt? Majd felnő egyszer ő is.
2012. jún. 11. 21:34
 18/23 A kérdező kommentje:
Nem szoktam őt semmiben korlátozni. Azt tesz, amit szeretne. Viszont együtt élünk, és engem zavar, hogy így beszél... :/ Az olvasást időnként javaslom neki, de nem hajlandó. Nem erőszakos vagyok, hanem ajánlok neki könyveket, amik esetleg érdekelhetnék. 27 éves egyébként, már nem igazán van hová ,,felnőnie". Alapvetően nincs vele baj, de ez tényleg zavar.
2012. jún. 11. 21:40
 19/23 anonim ***** válasza:

Szerintem ti teljesen mások vagytok.

Van aki szeret olvasni, és van aki nem. Van aki utálja a káromkodást, van aki néha él vele, van aki mindig...

Ha őt magát ez nem zavarja, te fejre állhatsz, akkor sem fog leszokni róla, és kb keresztbe fog röhögni, ezen a pénzes dolgon, ha egyáltalán komolyan veszi.

Másoknál ez azért vált be, mert ők maguk akartak leszokni róla.

Vagy megszokod így a barátod, vagy szakítasz vele, vagy megvárod, amíg ő magától érzi úgy, hogy ezen változtatnia kéne. De ha 2 év alatt nem érdekelte, hogy leszokjon róla, még miattad sem, akkor ezután sem fogja érdekelni.

2012. jún. 11. 21:40
 20/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ.
2012. jún. 11. 21:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!