Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom folyton káromkodik. Hogyan szoktathatnám le róla?
Mondtam már neki, hogy úgy beszél, mint egy utcagyerek, akinek se anyja, se apja, se könyve...
Egyébként nem is olvas, de ezt mindig megindokolja azzal, hogy sokat dolgozik, és fáradt, blabla...
Tévézni meg netezni persze szívesen... De egy könyvet nem láttam a kezében az elmúlt két évben :( Én meg falom a könyveket.
Szerintem ti teljesen mások vagytok.
Van aki szeret olvasni, és van aki nem. Van aki utálja a káromkodást, van aki néha él vele, van aki mindig...
Ha őt magát ez nem zavarja, te fejre állhatsz, akkor sem fog leszokni róla, és kb keresztbe fog röhögni, ezen a pénzes dolgon, ha egyáltalán komolyan veszi.
Másoknál ez azért vált be, mert ők maguk akartak leszokni róla.
Vagy megszokod így a barátod, vagy szakítasz vele, vagy megvárod, amíg ő magától érzi úgy, hogy ezen változtatnia kéne. De ha 2 év alatt nem érdekelte, hogy leszokjon róla, még miattad sem, akkor ezután sem fogja érdekelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!