Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, hogy a páromnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy a páromnak ne legyen szeretethiánya?

Figyelt kérdés
Páromnak eddig elég rossz élete volt. Sajnos nagyon erős szeretethiánya van, én nagyon szeretem, de úgy érzem, hogy ez neki nem elég. Hogyan éreztessem vele, hogy szeretem?
2013. nov. 11. 13:58
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

10-es vagyok, még annyi, hogy én is meglepődtem, hogy azt írják, hogy hagyd ott. Én is olyan típus vagyok, aki egyszerűen nem tud betelni a szeretettel, de a férjem szerint ezt jó tulajdonságnak tartja, ez az egyik dolog, amit a legjobban szeret bennem. Pedig ő egy igazi extrovertált, optimista alkat.

Mindegy. Biztos mindenki másképp érzi.

2013. nov. 11. 14:26
 12/13 anonim ***** válasza:

Vagyis: "de a férjem ezt jó tulajdonságnak tartja"

Na, tessék még fogalmazni sem tudok. :D

2013. nov. 11. 14:27
 13/13 anonim ***** válasza:

Azt kimondani, hogy valakinek problémája van, még nem kegyetlenség. A párod sajnos lelkileg nagyon gyenge, és nincs rendben az önértékelése. Az pedig, hogy folyamatosan kívülről akar megerősítést, ennek a következménye. Rá kell beszélned, hogy kérje szakember segítségét, mert ezt neki kell megoldani, az ő problémájával Te nem tudsz mit kezdeni.

"Hogyan éreztessem vele, hogy szeretem?" Minél jobban erőlködsz, annál jobban adod alá a lovat, ez csak arra jó, hogy még mélyebbre ássa magát a szeretetfüggőségében, mint amikor egy kábítószerfüggőnek folyamatosan növeled az adagját, mert mindig több kell neki. Ez pont hogy nem segítség, és nem azt akarom mondani, hogy nem kell szeretned, de inkább afelé kéne terelgetni, hogy meggyógyuljon, nem a függőségét növelni.

2013. nov. 11. 16:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!