Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy a páromnak ne legyen szeretethiánya?
"én nagyon szeretem, de úgy érzem, hogy ez neki nem elég"
Azért nem elég, mert ő nem tud szeretni.
Amabilis: szeretetreméltó és aki tud szeretni.. a kettőt együtt jelenit a szó, kölcsönhatás, erő, csak az iránya más. Fokozatosan gyógyulhat, ha kitartó vagy, és nem csüggedsz el mellette..
Szerintem ne hagyd ott. Épp azért lett ilyen, mert az emberek többsége kegyetlenül viselkedik, mint az előző válaszolók. Ha valaki egy kicsit más, egyből belerúgnak még ötször, hogy legyen neki még rosszabb.
Szeresd, éreztesd, hogy törődsz vele, sokat öleld, simogasd, csináljatok sok közös programot, ahol ki tud kapcsolódni, el tud lazulni.
nézd, ha neki eddig nem volt fontos és nem fordult vele szakemberhez, akkor veszett fejsze...
mégis mit akarsz, mit mondjunk, napi 5-ször 3 percre öleld át szorosan?
Tényleg kevés az infó, meg nem is nagyon tudunk mit tanácsolni, mert nem mindenki ugyanolyan formában igényli a szeretetet. Van, aki akkor érzi jobban, hogy szeretik, ha sokat ölelgetik, simogatják, van, aki igényli, hogy ezt szavakban is kifejezzék neki, van, akit csak a tettek érdekelnek, szóval nem egyformák vagyunk.
Mindenképpen tőle kell megtudnod, hogy mi az, amire még vágyik, ha egyáltalán vágyik még valamire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!