Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, hogy a páromnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy a páromnak ne legyen szeretethiánya?

Figyelt kérdés
Páromnak eddig elég rossz élete volt. Sajnos nagyon erős szeretethiánya van, én nagyon szeretem, de úgy érzem, hogy ez neki nem elég. Hogyan éreztessem vele, hogy szeretem?
2013. nov. 11. 13:58
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
29%
Ha érzelmileg sérültté vált, nem sokat tehetsz. Ha optimista beállítottságú vagy, menekülj a kapcsolatból.
2013. nov. 11. 14:07
 2/13 anonim ***** válasza:
31%
Sajnos tapasztalatból mondom.
2013. nov. 11. 14:08
 3/13 anonim ***** válasza:
51%

"én nagyon szeretem, de úgy érzem, hogy ez neki nem elég"

Azért nem elég, mert ő nem tud szeretni.

Amabilis: szeretetreméltó és aki tud szeretni.. a kettőt együtt jelenit a szó, kölcsönhatás, erő, csak az iránya más. Fokozatosan gyógyulhat, ha kitartó vagy, és nem csüggedsz el mellette..

2013. nov. 11. 14:09
 4/13 anonim ***** válasza:
33%
küldd el pszichológushoz. ha nem akar elmenni, akkor hagyd ott.
2013. nov. 11. 14:10
 5/13 A kérdező kommentje:
Úristen, de könnyen tudjátok azt mondani hagyd ott! Mivé lett ez a világ?
2013. nov. 11. 14:11
 6/13 anonim ***** válasza:
72%

Szerintem ne hagyd ott. Épp azért lett ilyen, mert az emberek többsége kegyetlenül viselkedik, mint az előző válaszolók. Ha valaki egy kicsit más, egyből belerúgnak még ötször, hogy legyen neki még rosszabb.

Szeresd, éreztesd, hogy törődsz vele, sokat öleld, simogasd, csináljatok sok közös programot, ahol ki tud kapcsolódni, el tud lazulni.

2013. nov. 11. 14:16
 7/13 anonim ***** válasza:
Gary Chapman Egymásra hangolva című könyve ír a szeretetnyelvekről. Olvasd el, ebből megtudod, a párodnak mi a fő szeretetnyelve. Ezzel lehetsz a leghatékonyabb a szeretet kimutatásában. Hidd el, ez csodákra képes és pofon egyszerű:) Saját tapasztalatból írom:) Sok sikert!
2013. nov. 11. 14:18
 8/13 anonim ***** válasza:
23%
kevés infó alapján ne várj pontos válaszokat. amúgy az elhagyás teljesen logikus. ha ő nem hajlandó tenni a bajáért, akkor én nem szenvednék vele, ergó elhagynám.
2013. nov. 11. 14:18
 9/13 anonim ***** válasza:
69%

nézd, ha neki eddig nem volt fontos és nem fordult vele szakemberhez, akkor veszett fejsze...

mégis mit akarsz, mit mondjunk, napi 5-ször 3 percre öleld át szorosan?

2013. nov. 11. 14:23
 10/13 anonim ***** válasza:

Tényleg kevés az infó, meg nem is nagyon tudunk mit tanácsolni, mert nem mindenki ugyanolyan formában igényli a szeretetet. Van, aki akkor érzi jobban, hogy szeretik, ha sokat ölelgetik, simogatják, van, aki igényli, hogy ezt szavakban is kifejezzék neki, van, akit csak a tettek érdekelnek, szóval nem egyformák vagyunk.

Mindenképpen tőle kell megtudnod, hogy mi az, amire még vágyik, ha egyáltalán vágyik még valamire.

2013. nov. 11. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!