Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most tényleg ennyire rosszat tettem volna? (többi lent)
Én azért még nem pakolnék, de mindenképpen elbeszélgetnék vele este arról, hogy még is mi a jó fenét képzel magáról és amennyiben nem változik, akkor igenis összecsomagolsz és lelépsz.
Ne akarj egész életedben rabszolgát játszani!
Nekünk nincs autónk, ráadásul a harmadikon lakunk, a párom 5-ig dolgozik, én heti kétszer 7-ig úszok, még is volt, hogy még az én hobbim után jött elém és mentünk együtt nagy bevásárolni, mert éppen úgy jött ki, hogy minden elfogyott és nem akarta, hogy egyedül cipekedjek. Ha van szabad keze, azt sem engedi, hogy a szemetet én vigyem le, pedig az aztán igazán nem nehéz.
Én azt mondom amelyik pasiban egy csepp szolidaritás nincs az irányba, hogy segítsen, illetve ne elvárás legyen, hogy a szekrényben teremjenek a tiszta ruhák, meg az asztalon a kaja, az menjen a levesbe... Kapna még egy esélyt egy alapos fejmosást követően, hogy legalább volt valaki, akinek eszébe jutott, hogy segítségre szorulsz és kész.
Nem bízik benned és egy utolsó falusi tapló alak, aki hozzászokott, hogy minden s*gge alá van téve. Hát mostmár állj a sarkadra, ha nem így akarod leélni az életedet!
Aki(k) olyan válaszokat ír(nak), hogy igaza van a pasasnak, és "mi van, HA...", azokat hadd kérdezzem már meg: ti nyáron, 40 °C-os időben is nyitott esernyővel jártok-keltek? Csak mert bármikor eleredhet egy zápor, és "mi van, HA"... Fölöslegesen aggódtok, 95%-a az autósoknak TÉNYLEG segíteni akar, és semmi hátsó szándéka sincs. Szörnyű lehet az olyan élet, mikor mindig mindenen aggódtok, én tuti nem tudnék ennyire bizalmatlanul élni.
Kérdező: semmi baj nem volt ezzel, főleg hogy családi ismerősről van szó. Ha biciklivel mentél, sem lett volna jobb, hiszen a szatyor ígyis-úgyis elszakadt volna, és még pluszteherként a biciklivel is szenvedhetsz. A férjed idióta, add ezt a tudtára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!