Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most tényleg ennyire rosszat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most tényleg ennyire rosszat tettem volna? (többi lent)

Figyelt kérdés
Nos a helyzet a következő: tegnap délután gondoltam, hogy elmegyek itthonrol bevásárolni gyalog..van biciklim mehettem volna azzal is, de én sétálni akartam.. vittem magammal erős zacskokat, mert tudtam, hogy nehéz cuccokat veszek majd..(öblitő, mos.szer, ilyesmik..)mikor megpakoltam a zacskokat, és sétáltam hazafelé közben elszakadtak, hát csak nem birták ki az utat.. valahogy fogtam őket, és mikor már kb. két utcányira voltam otthontol, akkor megállt egy auto az uton és kérdezte, hogy beszállok e..az autoban az az ember ült aki festette nálunk a szobákat, a felesége pedig fodrász, mert hozzá járok..ezzel az emberrel is szoktam találkozni, ha éppen nem dolgozik..hát normális, hiszen ott lakik..no én tegnap beszálltam mert már igy is kinlodtam hazafelé, egy pár szot beszéltem vele, csak, hogy hogy van a kislánya meg a felesége, mondta, hogy jol, meg hogy nei éppen erre volt dolga és elhoz engem..mindegy én megörültem..este mikro a párom hazaért a munkábol(elég későn) akkor nem is beszéltünk erről, ma megint ment dolgozni és hallotta valakitől, hogy engem hozott valaki haza és felhivott engem telefonon, hogy mit képzelek én, meg gondolkodjak el ezen..ugy üvöltött velem,hogy csak na..most ebben mi volt a rossz? könyörgöm? a férfi idősebb 40 év körül van, mi a párommal huszonévesek vagyunk..szerintetek? mikor mondtam neki, hogy azért vette fel, mert látta, hogy már kinlodok a zacskokkal, akkor a fejemhez vágta, hogy miért nem bicajjal mentem, meg minek szálltam be, meg miért nem mondtam, hogy megyek még egy helyre...(uj városba költöztem igy nem nagyon ismertem senkit sem, hogy épp beugrottam volna hozzá)de most miért kell ebből nagy ügyet csinálni? rökké birtokolni akar? vagy most mit csináljak? este jön megint haza..ugy állitott be, mintha jajj megcsaltam volna..

2013. nov. 9. 12:08
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

Én azért még nem pakolnék, de mindenképpen elbeszélgetnék vele este arról, hogy még is mi a jó fenét képzel magáról és amennyiben nem változik, akkor igenis összecsomagolsz és lelépsz.

Ne akarj egész életedben rabszolgát játszani!

Nekünk nincs autónk, ráadásul a harmadikon lakunk, a párom 5-ig dolgozik, én heti kétszer 7-ig úszok, még is volt, hogy még az én hobbim után jött elém és mentünk együtt nagy bevásárolni, mert éppen úgy jött ki, hogy minden elfogyott és nem akarta, hogy egyedül cipekedjek. Ha van szabad keze, azt sem engedi, hogy a szemetet én vigyem le, pedig az aztán igazán nem nehéz.

Én azt mondom amelyik pasiban egy csepp szolidaritás nincs az irányba, hogy segítsen, illetve ne elvárás legyen, hogy a szekrényben teremjenek a tiszta ruhák, meg az asztalon a kaja, az menjen a levesbe... Kapna még egy esélyt egy alapos fejmosást követően, hogy legalább volt valaki, akinek eszébe jutott, hogy segítségre szorulsz és kész.

Nem bízik benned és egy utolsó falusi tapló alak, aki hozzászokott, hogy minden s*gge alá van téve. Hát mostmár állj a sarkadra, ha nem így akarod leélni az életedet!

2013. nov. 9. 13:34
 32/34 anonim ***** válasza:
Nem tettél semmi rosszat, nem idegen autójába ültél be. A férfi aki hazavitt rendes volt, a férjed meg egy bunkó, és ha erre is féltékeny, akkor valami nem stimmel vele. Ez rosszabb lesz.
2013. nov. 9. 14:25
 33/34 anonim ***** válasza:

Aki(k) olyan válaszokat ír(nak), hogy igaza van a pasasnak, és "mi van, HA...", azokat hadd kérdezzem már meg: ti nyáron, 40 °C-os időben is nyitott esernyővel jártok-keltek? Csak mert bármikor eleredhet egy zápor, és "mi van, HA"... Fölöslegesen aggódtok, 95%-a az autósoknak TÉNYLEG segíteni akar, és semmi hátsó szándéka sincs. Szörnyű lehet az olyan élet, mikor mindig mindenen aggódtok, én tuti nem tudnék ennyire bizalmatlanul élni.

Kérdező: semmi baj nem volt ezzel, főleg hogy családi ismerősről van szó. Ha biciklivel mentél, sem lett volna jobb, hiszen a szatyor ígyis-úgyis elszakadt volna, és még pluszteherként a biciklivel is szenvedhetsz. A férjed idióta, add ezt a tudtára.

2013. nov. 10. 14:17
 34/34 A kérdező kommentje:
Tegnap etse mikor hazaért nem is köszönt nekem.. akkor rákérdeztem, hogy na akkor mi is probléma? és nagyon hülyén viselkedett engem vádolt, hogy mert én milyen vagyok, meg "ilyeneket" csinálok! kérdezem milyeneket?? nem tudtt rendes választ adni...kérdeztem, hogy mi volt ebben a ros, akkor fejtse már ki?? mert abban a városban ahol én laktam ez normális..de itt náluk nem! ohh mondom.. nem normális! orditoztunk és a fejemhez vágta, hogy jo akkor vége.. szokás szerint kiment, de mielőtt kiment még leorditottam, mondom igen, te mindig csak elmenekülsz.. ma is ment dolgozni, meglátom, hogy milyen a légkör, de elkészitettem egy táskát egy két cuccommal, mivel nem sok fér bele és huzok el, ha nem normális...
2013. nov. 10. 14:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!