Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most tényleg ennyire rosszat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most tényleg ennyire rosszat tettem volna? (többi lent)

Figyelt kérdés
Nos a helyzet a következő: tegnap délután gondoltam, hogy elmegyek itthonrol bevásárolni gyalog..van biciklim mehettem volna azzal is, de én sétálni akartam.. vittem magammal erős zacskokat, mert tudtam, hogy nehéz cuccokat veszek majd..(öblitő, mos.szer, ilyesmik..)mikor megpakoltam a zacskokat, és sétáltam hazafelé közben elszakadtak, hát csak nem birták ki az utat.. valahogy fogtam őket, és mikor már kb. két utcányira voltam otthontol, akkor megállt egy auto az uton és kérdezte, hogy beszállok e..az autoban az az ember ült aki festette nálunk a szobákat, a felesége pedig fodrász, mert hozzá járok..ezzel az emberrel is szoktam találkozni, ha éppen nem dolgozik..hát normális, hiszen ott lakik..no én tegnap beszálltam mert már igy is kinlodtam hazafelé, egy pár szot beszéltem vele, csak, hogy hogy van a kislánya meg a felesége, mondta, hogy jol, meg hogy nei éppen erre volt dolga és elhoz engem..mindegy én megörültem..este mikro a párom hazaért a munkábol(elég későn) akkor nem is beszéltünk erről, ma megint ment dolgozni és hallotta valakitől, hogy engem hozott valaki haza és felhivott engem telefonon, hogy mit képzelek én, meg gondolkodjak el ezen..ugy üvöltött velem,hogy csak na..most ebben mi volt a rossz? könyörgöm? a férfi idősebb 40 év körül van, mi a párommal huszonévesek vagyunk..szerintetek? mikor mondtam neki, hogy azért vette fel, mert látta, hogy már kinlodok a zacskokkal, akkor a fejemhez vágta, hogy miért nem bicajjal mentem, meg minek szálltam be, meg miért nem mondtam, hogy megyek még egy helyre...(uj városba költöztem igy nem nagyon ismertem senkit sem, hogy épp beugrottam volna hozzá)de most miért kell ebből nagy ügyet csinálni? rökké birtokolni akar? vagy most mit csináljak? este jön megint haza..ugy állitott be, mintha jajj megcsaltam volna..

2013. nov. 9. 12:08
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:

Hát azért mondj amit akarsz, nálunk ilyen elő nem fordulhatna, hogy nagy bevásárlást egyedül intézzek, és még csak a párom kocsiját sem használhatnám, ami a nevén van...

Mi mindig vagy együtt megyünk,ha nehezeket veszünk, és KÖZÖSEN cipeljük haza (mivel jelenleg épp nincs autó).

De ez csak az egyik, ha téged nem zavar, hogy kutyába se vesz a saját párod, az a te dolgod.

Az őrült féltékenység és birtokolni akarás sokkal rosszabb, képzeld csak el, mi lesz, ha összeházasodtok, és gyereket is szülsz neki. Lehet, hogy csak átmeneti agybaja volt, de ha nem, ez nagyon el fog durvulni.

2013. nov. 9. 13:10
 22/34 anonim ***** válasza:

Mindenesetre nagyon határozottan és szigorúan lépj fel, védd meg magad, és nézd meg, hogy reagál. Semmiképp se hunyászkodj meg vagy kérj bocsánatot, mert nincs miért.

Nem kell rögtön szakítani, de szögezd le, hogy nem vagy sem a tulajdona, sem a gyereke, hogy parancsolgasson és üvöltözzön veled. Közös ismerős meg hadd hozzon már haza, ha őméltóságának derogál téged nagy ritkán kocsival fuvarozni.

2013. nov. 9. 13:14
 23/34 A kérdező kommentje:
Kezd betelni a pohár nagyon is! de nem merem itt hagyni az meg z én hülyeségem...elegem van már!!! szolgáloja vagyok neki, ha hazaér ugrálok, mint a kiskutya!! ne tudom mit csináljak...
2013. nov. 9. 13:16
 24/34 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy birtokolni akar a partnered. Most még "csak" ezt kell elviselned, de ez sok esetben a párkapcsolati erőszak első lépcsője, később lehet már messzebbre fog menni.

Normális esetben örülnie kéne, hogy azok után, hogy ott kínlódsz az utcán a nehéz és lyukas szatyorral, arra jön egy ismerős (mert a festő, aki dolgozott nálatok az csak nem vadidegen) és segít neked.

Nekem egy ismerősöm hasonlóképpen járt mint te. Ő hazafelé ment amikor elkezdett zuhogni az eső, és pont egy ismerőse aki kocsival volt, meglátta őt. Hazavitte kocsival a lányt. Mire a lány párja ezen teljesen kiakadt, hogy mit száll be az ő barátnője más férfiak kocsijába.

A lány lerendezte akkor még annyival, hogy a barátja féltékeny tipus és kész. De ez nem féltékenység, ez több annál. Azóta ott már elcsattant pár pofon, meg volt megrángatás is.

A másik meg: hat éve együtt vagytok, együttéltek, és te csinálsz mindent otthon, ő meg nem adja oda a kocsiját (hogy legalább ennyivel segítsen (csak mert nem vagytok házasok) na ne nevettes... és akkor még ezek mellett annyival nem képes segíteni, hogy elvisz kocsival vásárolni? Nem mellesleg a bevásárolt dolgokat, amikkel te kinlódsz bezzeg ő is élvezi. És akkor még zavarja őt, hogy más férfi segít neked, amikor bajban vagy, ha már ő egyszerűen nincs ott?!

Te egy lábtörlő vagy!

2013. nov. 9. 13:18
 25/34 anonim ***** válasza:
Próbálj vele beszélni, de ha nem megy, akkor kezdj el gondolkodni a B terven. És semmiképp se menj hozzá vagy szülj neki!!! Ja, a közös kassza híve vagyok, de a helyedben villámgyorsan gyűjtögetni kezdenék.
2013. nov. 9. 13:18
 26/34 anonim ***** válasza:

10: Értem. Na, azért kérdeztem, mert úgy éreztem, hogy más dolog is van, nem ez a tegnapi kifakadás volt az első. Mert akkor más a leányzó fekvése.

Hihetetlen lenne előzmény nélkül 6 év után egy ilyen kifakadás!

2013. nov. 9. 13:19
 27/34 A kérdező kommentje:
Pakoljak és menjek?
2013. nov. 9. 13:21
 28/34 anonim ***** válasza:

Igen, pakolj és menj.

Mert ha nem vetted volna észre eddig semmi olyan dolgot nem írtál róla és kettőtökről, ami a kapcsolatotok folytatása mellett szólna...

Tudsz egyáltalán olyat mondani?

2013. nov. 9. 13:24
 29/34 anonim ***** válasza:
Ebben semmi rossz nem volt. A párod nem bízik benned, ez egyértelmű... ez pedig az ő hiányossága, nem a tiéd.
2013. nov. 9. 13:27
 30/34 anonim ***** válasza:
0%

Most te mit vársz?? Vadidegenek véleményét akik csak a te verziódat ismerik, sosem láttak sem téged, sem a párodat hogy ott hagyd vagy sem??

Ha unod, ha eleged van akkor minek kérdezed meg, miért nem lépsz le? Mi tart vissza???

2013. nov. 9. 13:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!