Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon rosszat tettem?

Nagyon rosszat tettem?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Az a helyzet, hogy a szüleim külföldre utaztak. Amikor csak tudok beszélek velük. Meséltem az anyukámnak, hogy nincs cipőm, mert egyik sem nyári és szükségem lenne rá. Úgy volt, hogy mindig fognak pénzt küldeni haza, nekem meg a mamámnak, hogy tudjon eltartani. Mondta az anyukám, hogy már nem volt pénzük kajára, ezért kölcsön kellett kérjenek(2 hete mentek ki, de az 1.héten nem dolgoztak, és múlt héten pedig igen, de csak ezen a héten kell kapjanak pénzt). Van egy leasing és egy bank, amit ki kellene fizetnünk, de ma is beszéltem neki arról a cipőről, amit én kinéztem, de nem azért mondtam, hogy a pénzre utaljak. És akkor mondta, hogy küldenek a leasingre és a bankra, aztán majd meglátják, "hátha marad nekem is". Nagyon elszomorodtam, mert már mondtam nekik, hogy nem maradt már sok pénzem, elköltöttem kajára. Elnézem az osztályomban, hogy mások hogy eszik pl. a csokiskiflit és csak csorog a nyálam, mert tudom, hogy a többi megmaradt pénzemet nem szabadna elköltenem, hogy maradjon máskorra is. Erre azt mondta, hogy nem hiszi el, hogy milyen egoista vagyok, hogy a bank fontosabb, mint a cipőd. Tudom, hogy igaza van, de engem ez bánt, hogy nekem még csak nem is küldenének, hanem meglátják "hátha marad nekem is pénz", de azzal nem törődnek, hogy én itt éhezek. A mamám pedig bejött a szobámba és kérdezi, hogy beszélek-e anyáékkal és mondom igen(bár lehet kicsit bunkóbban válaszoltam neki, ezelőtt történt ez az eset) és megkérdezte mit eszek, majd kiment a szobából. 5 perc múlva megyek enni, akkor falatoztam, erre leszól engem, hogy: "Ennyire nem akartad, hogy bent maradjak a szobádban?", majd jött egy 1 perces veszekedés és mondtam, hogy nem is vagyok éhes, majd berohantam a szobába és sírtam. És az a sz.ar, hogy itt maradtam a mamámmal egyedül, és az apukám, aki a legjobban hiányzik nincs velem. Nincs kivel megbeszéljem a dolgaimat, itt maradtam egyedül, a barátaim annyira nincsenek, mert legtöbbjük átver és kihasznál, vagy nem lehet velük ilyen dolgot megbeszélni, mert Ők úgy sem értenék. Még 5 hónap hátra van, hogy a szüleim haza jöjjenek, de ár nem bírom azt a folyamatos megaláztatást és csúfolódást, amit az iskolában kell elviselnem. Anyukám barátnője az, aki néha meghallgat, de hát Ő meg folyton a matekkel jön (nem vagyok rossz tanuló), és azon is képes veszekedni velem, hogy ne száraz hajra való balzsamot vegyek, hanem vékonyszálú hajra valót. Ezen képes veszekedni.

Kérlek szépen, ha meg van rólam a véleményetek, akkor ne írjatok rám minden félét, csak normális válaszokat kérnék. Köszönöm szépen!

2011. máj. 30. 19:27
 1/4 anonim ***** válasza:
Kicsikém hidd el, hogy a felnőttek csak jót akarnak neked. Tudom, hogy vágysz arra a cipőre, legyél kicsit türelmesebb, és hamar elszalad az a pár hónap és itthon lesznek a szüleid is. Azért mentek oda dolgozni, mert muszály.
2011. máj. 30. 19:39
 2/4 anonim ***** válasza:
A bank azért fontosabb mint a cipő, mert ha nem fizeted be elárverezik a házatokat! Egy ici-picit nőlj fel. Nem akarlak bántani, tűrd egy kicsit így az életet aztán majd minden helyre jön. Én is azt szoktam mondani a gyerekeimnek, ha marad akkor lehet kapni ezt-azt. Áááá, gyerek vagy, bízz benne, hogy ha te felnősz majd jobban fogod csinálni.Na fel a fejjel és ne sírj mindenen, attól csak bedagad a szemed.
2011. máj. 30. 21:31
 3/4 anonim ***** válasza:

Kicsit gyerekes vagy, talán 10éves ha lehetsz?

Ne legyél önző, azért van mit enned, akkor nem éhezel. És tényleg a bank az első, a pénz meg nem terem. Hidd el, a szüleid tuti szeretnének neked 20 pár cipőt venni, de ha nincs miből? Addig örülj, amíg a bankot ki tudják fizetni, legalább van hol laknod, erre gondolj. Gondolom van is cipőd, egy darabig elvagy egy újabb nélkül.

Én se kaptam soha semmit, azóta is inkább csak abból veszek magamnak ezt-azt, amit én keresek meg (sajnos nem sok). Mert ha nincs, hát nincs.

Barátok meg... jaj, csak a dráma megy, ugyan hogy tud egy gyerek kihasználni egy másik gyereket? Ezek piti ügyek! Keress valakit, akivel el tudsz beszélgetni, de inkább a saját korosztályodból (igazából egy felnőttet nem hatnak meg a piti problémák, amiket te hatalmasnak látsz)

És ne hisztizz minden apróságon, könnyítsd meg a szüleid és mamád helyzetét, hidd el, hálásak lesznek érte.

2011. máj. 31. 00:22
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia, milyen cipőre lenne szükséged, milyet szeretnél, és hanyas a méreted??

privátban: narameihkla@citromail.hu

...ez sztm. nem olyan teljesíthetetlen álom. :-/

2011. máj. 31. 02:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!