Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most tényleg ennyire rosszat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most tényleg ennyire rosszat tettem volna? (többi lent)

Figyelt kérdés
Nos a helyzet a következő: tegnap délután gondoltam, hogy elmegyek itthonrol bevásárolni gyalog..van biciklim mehettem volna azzal is, de én sétálni akartam.. vittem magammal erős zacskokat, mert tudtam, hogy nehéz cuccokat veszek majd..(öblitő, mos.szer, ilyesmik..)mikor megpakoltam a zacskokat, és sétáltam hazafelé közben elszakadtak, hát csak nem birták ki az utat.. valahogy fogtam őket, és mikor már kb. két utcányira voltam otthontol, akkor megállt egy auto az uton és kérdezte, hogy beszállok e..az autoban az az ember ült aki festette nálunk a szobákat, a felesége pedig fodrász, mert hozzá járok..ezzel az emberrel is szoktam találkozni, ha éppen nem dolgozik..hát normális, hiszen ott lakik..no én tegnap beszálltam mert már igy is kinlodtam hazafelé, egy pár szot beszéltem vele, csak, hogy hogy van a kislánya meg a felesége, mondta, hogy jol, meg hogy nei éppen erre volt dolga és elhoz engem..mindegy én megörültem..este mikro a párom hazaért a munkábol(elég későn) akkor nem is beszéltünk erről, ma megint ment dolgozni és hallotta valakitől, hogy engem hozott valaki haza és felhivott engem telefonon, hogy mit képzelek én, meg gondolkodjak el ezen..ugy üvöltött velem,hogy csak na..most ebben mi volt a rossz? könyörgöm? a férfi idősebb 40 év körül van, mi a párommal huszonévesek vagyunk..szerintetek? mikor mondtam neki, hogy azért vette fel, mert látta, hogy már kinlodok a zacskokkal, akkor a fejemhez vágta, hogy miért nem bicajjal mentem, meg minek szálltam be, meg miért nem mondtam, hogy megyek még egy helyre...(uj városba költöztem igy nem nagyon ismertem senkit sem, hogy épp beugrottam volna hozzá)de most miért kell ebből nagy ügyet csinálni? rökké birtokolni akar? vagy most mit csináljak? este jön megint haza..ugy állitott be, mintha jajj megcsaltam volna..

2013. nov. 9. 12:08
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
88%

Pakolj össze azt cuccolj haza.

Agyalágyult szegény.

2013. nov. 9. 12:16
 2/34 A kérdező kommentje:
6 éve vagyunk együt, soha egy megcsalás sem volt, én olvastam régebben egy üzenetet nla ami nem tetszett épp, de nem volt semmi extra..nem is történt semmi..a csaj irta, hogy gondolkozz már el vagy jegyezve.. ( mert eljegyzésünk volt) hát de könyörgöm.. ugy volt tényleg, hogy hivok egy taxit és megyek haza..huhuuuu
2013. nov. 9. 12:20
 3/34 anonim ***** válasza:
80%
A párod egy idióta.Amúgy,ha biciklivel mész,akkor is ki tudnak szakadni a táskák,ha van kosár,ha nincs.Szerintem nem tettél semmi rosszat ezzel.Örüljön,hogy bevásárolsz egyáltalán és egyedül cipeled azt a sok nehéz cuccot.
2013. nov. 9. 12:20
 4/34 A kérdező kommentje:
Ugy elkezdtem remegni, mikor ezt mondta, hogy huuu....ő mindenkinek mutatni akarja, hogy mennyire tökéletes, közbe meg velem igy viselkedik...
2013. nov. 9. 12:21
 5/34 anonim ***** válasza:
7%

A mai világban elég nagy butaság volt egy idegen kocsijába beülni, még akkor is ha tudod hogy festő és felesége van. A párod bár hevesen reagálta le, de végül is igaza van.

Oké, nem történt semmi baj, de ott van a "és HA "

mit csináltál volna HA a kocsiban derül ki hogy a pasas házassága, családja, munkája csak egy álca?? HA egy aberrált erőszaktevő???

Mit csináltál volna HA nem hazavisz hanem ki az erdőbe, ahol senki sem látja, és megfojt???

Persze nem lehet minden kéjenc vagy gyilkos, de ma már az ember a szomszédjáról sem tud semmit, mert mindenki tudja álcázni magát..

Nagy hiba volt beülni a kocsiba..

2013. nov. 9. 12:23
 6/34 A kérdező kommentje:
Pár éve már van engedélyem otthon az autot majdhogynem napi szinten hsjtottam, viszont nem gond bicajjal sem elmenni vlhova ahogy gyalog sem.. a pároméknak 2 autojuk van, de nem hajhatom egyiket sem, mert "nem vagyunk egy néven"..akkor könyörgöm hogy oldjam meg? a bicikli kosarába se fér el minden, meg elég nehéz cucc, még az hiányzik, hogy leszakadjon..
2013. nov. 9. 12:25
 7/34 anonim ***** válasza:
87%
Miért vagy még mindig vele?Van autó,de elvárja,hogy ezt a sok nehéz sz@rt biciklin vagy gyalog cipeld?Tényleg ez kell neked?Ne hagyd,hogy bejárónőnek tartson csak.
2013. nov. 9. 12:26
 8/34 A kérdező kommentje:
Anyosom is a feleségéhez jár hajvágásra, ugyhogy tudom, hogy nem bünőző van egy 3 éves kislányuk, meg rendes a pasi, tényleg hát na.. nem akartam semmi rosszat.. erdőbe meg nem nagyon birt volna kivinni, kiugrok vlhol mivel nem is mentünk gyorsan kis utcákon kellett kanyarogni pontosan 2-őn! ha 6 év neki nem elég bizonyiték, hogy itt vagyok mellette meg miden szarát elviselem, akkor sajnálom!
2013. nov. 9. 12:28
 9/34 anonim ***** válasza:
0%

"a pároméknak 2 autojuk van, de nem hajhatom egyiket sem, mert "nem vagyunk egy néven""

Ezt kifejtenéd?

Ki az a párodék?

És hoyg nem vagytok egy néven...?

2013. nov. 9. 12:35
 10/34 A kérdező kommentje:
Anyosomék mellettünk laknak (sajnos) mi pedig még nem vagyunk házasok igy nem vagyunk egy néven..igy anyos, apos és a párom hajtják mindkét autot, én viszont nem...
2013. nov. 9. 12:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!