Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rettegek, hogy elhagy a párom! Mit csináljak, hogy megszűnjön?
Szuper a kapcsolatunk, imád, gyönyörűnek tart, a hibáimat elfogadja. Együtt élünk, sokat kedveskedik, gyakran ágyba hozza a kávét vagy a reggelit, ha otthon vagyunk és mást csinálunk, félóránként odaszalad hozzám egy csókért, imádja velem a szexet, és minden nap elmondja, mennyire szeret.
De én ezt egyszerűen képtelen vagyok elhinni. Az előző kapcsolatom pont az ellenkezője volt, az exem csak azért volt velem, mert nem akadt más, folyamatosan kifelé tekintgetett a kapcsolatból, és amint akadt más, kidobott. Ez nyilván rendesen padlóra küldte az önbecsülésem.
Elmondtam a páromnak, milyen dolgok járnak az eszemben, féltékeny vagyok már akkor is, ha csak egy lány ismerősével beszél, ha tíz percet késik este, tövig rágom a körmöm, és ha egy nap túl fáradt a szexhez, fél éjszaka álmatlanul forgolódom, hogy biztos már nem kellek neki.
Ő most igyekszik javítani az önbizalmamon, de nem nagyon van eredménye. És látom, hogy rosszul esik neki a bizalmatlanság.
Lehet, hogy pont ezzel fogom elmarni magam mellől? Mit csináljak??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!