Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rettegek az elhagyástól!?

Figyelt kérdés

ezért nincs párkapcsolatom. ha véletlen szerelmes vagyok és minél jobban szeretem annál inkább rámjön a pánikszerű menekülés.hogy nehogy ő hagyjon el elöbb. ha olyan valaki jön be a képbe aki nem érint ugy meg, azzal minden gördülékeny csak hiányzik maga a szerelem, barátságból meg szívás, és szivatás járni valakivel, igy se jó.

borzasztó ez mit tegyek, valaki segítsen!!

27n

2013. márc. 1. 22:01
 1/6 fospuska ***** válasza:
ezen majd max egy doctor. de komolyan. egy kineziológus simán megoldja,de ehhez itt mi kevesek vagyunk.
2013. márc. 1. 22:04
 2/6 anonim ***** válasza:
Legyen mindig legalább három pasid aztán mindig lesz valaki.
2013. márc. 1. 22:04
 3/6 anonim ***** válasza:

Állj pozitívan minden kapcsolathoz..Mindig arra gondolj, hogy ő életed szerelme és soha nem fog elhagyni.

Ne parázz be! Vagy fordulj pszichológushoz

17f

2013. márc. 1. 22:05
 4/6 anonim ***** válasza:

Én is ilyen vagyok, mint te. Legutóbbi kapcsolatomnál úgy voltam vele, hogy lesz ami lesz, elengedem magam, nem görcsölök ilyesmin. Meg is tettem, sokkal felszabadultabb és boldogabb voltam. Aztán akkora csalódás ért, hogy lassan két éve nem tudom egészségesre visszafejleszteni az önbizalmam, az önbecsülésem meg a béka segge alatt...

26/N

2013. márc. 1. 22:14
 5/6 anonim ***** válasza:
szeresd magad!te legyél az első magadnak ne a pasik!legyél kicsit önzőbb és foglalkozz magaddal
2013. márc. 2. 00:21
 6/6 anonim válasza:
Sajnos ez a borderline szindróma egyik tünete. Orvoshoz kellene fordulnod. Én majdnem 38 éve küzdök vele. Magától nem változik, a férfiak pedig nem igyekeznek bizonyítani.
2021. jún. 14. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!