Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rettegek, hogy elhagy a barátom, mit csináljak?

Figyelt kérdés

A barátommal lassan 3 éve vagyunk együtt.Néha veszekszünk,de amúgy minden tök jól megy közöttünk. Csak történt,hogy egy házibuli alkalmával kicsit többet ittam a kelleténél,és egy kósza csókcsatába keveredtem a barátom legjobb haverjával. :( Másnap,már józanul megbeszéltük,hogy ez köztünk marad,de annyira félek,hogy valaki kikotyogja,és megtudja a barátom :(((((

Mit csináljak? Legyek őszinte hozzá,vagy mi?? Segítetek,kérlek,kétségbe vagyok esve :((

18/L

2012. szept. 25. 18:40
 1/7 ediZeJ ***** válasza:
Minél előbb mond el neki, inkább tőled tudja meg mint mástól. Másrészt ha fáj is az igazság akkor is elmondtad neki.
2012. szept. 25. 18:43
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha szereted elmondod neki. Ha szeret, megbocsát. Egyébként az nem kifogás, hogy be voltál csiccsentve. -.- És ha el mondod, akkor megkönnyebbülsz.
2012. szept. 25. 18:43
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi, az ilyenek előbb-utóbb mindig kiderülnek!
2012. szept. 25. 18:44
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Mond el a barátodnak. Legyen benned ennyi gerinc, ha már megcsaltad. (Nekem ez is megcsalásnak számít.)

Azután reménykedj, hogy megbocsájt.

2012. szept. 25. 18:46
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Hát,valahogy mindenképp a tudtára adom. Remélem szeret annyira,hogy megbocsájt. :(
2012. szept. 25. 18:50
 6/7 anonim ***** válasza:

szerintem is mond el neki. ha tenyleg minden tok jol megy koztetek akkor ezt meg tudjatok oldani. ha nem mondod el akkor a felelmed sem fog megszunni. es valojaban az ilyen dolgok elobb utobb kiderulnek.

ha a baratod tett volna ilyet egyik baratnoddel te nem szeretned tudni? vagy neked peldaul hogy esne ha a baratnodtol tudnad meg? mert ugye annak is megvan az eselye hogy a srac legjobb havere elszolja magat.

batorsag! es ne azzal mentegetozz hogy ittal. hibaztal tehat vallald a kovetkezmenyeket.

2012. szept. 25. 18:53
 7/7 anonim ***** válasza:
bujjál el jól oszt rettegjél tovább :)
2012. szept. 25. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!