Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rettegek, hogy elhagy a barátom, mit csináljak?
A barátommal lassan 3 éve vagyunk együtt.Néha veszekszünk,de amúgy minden tök jól megy közöttünk. Csak történt,hogy egy házibuli alkalmával kicsit többet ittam a kelleténél,és egy kósza csókcsatába keveredtem a barátom legjobb haverjával. :( Másnap,már józanul megbeszéltük,hogy ez köztünk marad,de annyira félek,hogy valaki kikotyogja,és megtudja a barátom :(((((
Mit csináljak? Legyek őszinte hozzá,vagy mi?? Segítetek,kérlek,kétségbe vagyok esve :((
18/L
Mond el a barátodnak. Legyen benned ennyi gerinc, ha már megcsaltad. (Nekem ez is megcsalásnak számít.)
Azután reménykedj, hogy megbocsájt.
szerintem is mond el neki. ha tenyleg minden tok jol megy koztetek akkor ezt meg tudjatok oldani. ha nem mondod el akkor a felelmed sem fog megszunni. es valojaban az ilyen dolgok elobb utobb kiderulnek.
ha a baratod tett volna ilyet egyik baratnoddel te nem szeretned tudni? vagy neked peldaul hogy esne ha a baratnodtol tudnad meg? mert ugye annak is megvan az eselye hogy a srac legjobb havere elszolja magat.
batorsag! es ne azzal mentegetozz hogy ittal. hibaztal tehat vallald a kovetkezmenyeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!