Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti is így gondolkodnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti is így gondolkodnátok ebben az esetben, mint a barátom? Egyetértetek vele?

Figyelt kérdés

A barátommal egy éve vagyunk együtt. Eddig osztálytársak voltunk,de most sajnos már nem és így eléggé rossz.Az osztályfőnök szervez egy tábort hétvégére.Nekem semmi kedvem,nem is szeretnék menni,mert a barátommal csak hétvégén tudunk találkozni és akkor emiatt nem tudnánk.Meg a társaság sem túl szimpatikus számomra.Csak sajnos nem tudom mit találjak ki..

Ma elmeséltem a barátomnak és nagyon nem örült neki és azt mondta,hogy ha elmegyek,akkor nagyon össze fogunk veszni.Azt mondta,hogy pl. egy kirándulással nem lenne semmi baj,de azért ott aludni,meg ugye mindezt hétvégén is. Nagyon szomorú volt és meg kellett ígérjem neki,hogy nem megyek el. Én sem szeretnék,csak nem tudom mit találjak ki az osztályfőnökömnek és a szüleimnek.

16 éves vagyok amúgy.

2012. szept. 25. 15:10
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha te nem akarsz menni az egy dolog, de ne ő döntse el h mit csinálj és ne fenyegessen! Ha ezt hagyod később csak rosszabb lesz hidd el...
2012. szept. 25. 15:14
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Az életben és egy párkapcsolatban sokkal nagyobb problémák is lesznek ennél. Ha már egy ilyen szituációban is így viselkedik, fenyegetőzik, milyen lesz később, amikor komolyabb gondok is felléphetnek?

Lehet, hogy megkomolyodik idővel, de egyelőre, ez alapján nekem nem tűnik jó partinak egy hosszú párkapcsolatra.

2012. szept. 25. 15:18
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit önző a barátod, nem a te érdekedet nézi elsősorban, hanem a sajátját.
2012. szept. 25. 15:18
 4/5 anonim ***** válasza:
Hmm..eléggé érdekes a helyzet, egy éve vagytok együtt és nem bírnátok ki hogy kiesik egy hétvége? Miért utána összedől a világ? Na mindegy, ha olyan a viszonyod a szüleiddel akkor beszéld meg velük, hogy neked nagyon nincs kedved elmenni kirándulni mert így is keveset vagy együtt a barátoddal. És ha jófejek falaznak neked az ofőd előtt valami családi okra hivatkozva.
2012. szept. 25. 15:30
 5/5 anonim ***** válasza:

Az, hogy nem örül neki, teljesen természetes, a fenyegetőzés viszont több, mint szánalmas. Gimisen én is ritkán tudtam a barátnőmmel találkozni, én is ki voltam akadva, ha osztálykirándulásra ment, amikor találkozhattunk volna, csakhogy nem őrá! Nekem is rossz volt, hogy nem látom, de nem ő szervezte a programot direkt arra az időre, meg sem fordult a fejemben, hogy ne menjen.

Legyen tartásod, ne hagyd magad zsarolni, mert akkor ez lesz a rendszer!

2012. szept. 25. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!