Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gyűlöl az ember igazán? Nem azt, amit soha nem kapott meg, hanem azt, amit egyszer megkapott, de nem tudott megtartani. " Egyetértetek?
Figyelt kérdés
2012. máj. 28. 23:01
1/10 anonim válasza:
hát én azt utálom mikor a wc-n kifogy a papír,na az tényleg rossz
2/10 anonim válasza:
Csak ez a két lehetőség van? Mert ezek közül én semmit sem gyűlölök.
3/10 anonim válasza:
Én értem, hogy mire gondolsz...
Magamra levetítve... Gyűlölöm, hogy megkaptam és nem tudtam megtartani... de saját magamat gyűlölöm ezért...
4/10 anonim válasza:
én nem gyűlölöm azt sem, akit nem tudtam megtartani
nem értek egyet
5/10 anonim válasza:
hát én nemtom...
eddig még nem kaptam semmit,úgyhogy nem tudom,milyen érzés...:S:D
6/10 anonim válasza:
Én azt a helyzetet gyűlölöm,amikor megkaptam valamit,de nem tudtam megtartani.Illetve nem is annyira a helyzetet magát,hanem inkább önmagamat,mert kevésnek és gyengének érzem magamat ilyenkor.
7/10 anonim válasza:
Hát ha valamit nem tudtam megtartani akkor én voltam a hülye, tehát az egyetlen akit gyűlölhetek az én vagyok. Amit pedig nem kaptam meg azt is megkaphatom de furcsa mód akkor ha nem akarom görcsösen, ha nélküle is elvagyok.
9/10 anonim válasza:
Én azt gyülölöm, hogy megint nem nyertem a lottón.. goddamnit..
10/10 anonim válasza:
Itt parkapcsolatrol van szo,nem egyebrol mint ahogy egyesek irjak.Ugyanakkor teljesen igaza van tobb valaszolonak,miert gyuloljunk valakit foleg ha sajat hibankbol veszitettuk el ? Kicsinyes ,onzo,felfogas az ilyen.Ha vesztettunk is,valaljuk be oszinten es viseljuk emelt fovel a kovetkezmenyeket,ha faj is,igy legalabb,onbecsulesunk, emberi meltosagunk megmarad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!