Egyetértetek azzal, hogy bisex ember nincs, csak heteró és homo + a flexibilisek?
Nemrég olvastam egy tudományos cikket és abban volt, hogy állítólag genetikailag sem létezik a bisexualitás és személyiségileg is amit annak neveznek, az egyenlő az elfojtott homosexualitással.
Saját tapasztalatok alapján ki mit gondol ?
Nyilván mindenki ismer meleg és magát bisexnek mondó embert is (na meg talán még heterót is :XD)
nem
aki lánnyal is csinálja, fiúval is, az mi lenne?
Miért nem lehet magyarul írni kedves kérdező?Te magyar ember vagy?
És nem tudom hogy a szexnek mi köze a flexibilitáshoz :)) ?
Nem én találtam ki ..
Ha jól tudom, már a 60-as évek pszichológiája is ismerte a hetero- vagy homoflexibilis jelzőt ...
na de ne egyszerűsítsük ezt le csak sexre !
elsőnek:
az nem olyan egyszerű! attól még van az illetőnek egy bizonyos személyisége na meg egyik "bisex" sem 50-50 %-os bisex, azaz itt ez el is bukott sztem, arról nem beszélve, hogy a legtöbb bisex azért hívja így magát, hogy ne nevezzék homonak, de aztán csak annyira bisexek, hogy a 100-ból 1 csajt bevállalnak a látszatért na meg maguk megnyugtatásáért, a 99 pedig fiú. Ez kb így szokott lenni, úgyhogy én egyetértek ezzel, csak kíváncsi lettem volna más véleményekre is, na de nem ilyen sablonhülyeségekre ...
Én bi-nek vallom magam. :) Felesleges bizonygatni, hogy ilyen márpedig létezik, mert aki annyira korlátolt hogy ezt nem bírja elképzelni, azt semmivel nem lehet meggyőzni. Meg amúgy is, egyáltalán ki akarja meggyőzni őket? Én tudom mire vágyom és kész.
Egy nem leszbi lány ;)
Én egyetértek. XD
Aki azt mondja, hogy biszex, az leginkább csak döntésképtelen, nem tudja mit akar, vagy nem akar állást foglalni.
Én 21-22 évesen döntöttem el határozottan, hogy leszbikus vagyok és kész, nincs mit tenni ellene, hiába lehet jó a szex pasikkal is fizikailag, ha nem érzek olyan szeretetet irántuk, és nem igazán bizsereg a pókösztönöm, ha gyengéden (?) hozzám érnek, csak ha "erős" stimulus ér. Míg nőknél már 1 apró érintés is feltüzel. :D
Hát igen, köszönöm utolsó az őszinteséget, nekem is személyes meggyőződésem ez az álláspont, mivel ismerek elég sok meleg srácot is elég sok olyat is aki bisexnek mondja magát, de semmi sértés nincs benne, ennek ellenére én a bisexeket mindig enyhén személysiégzavaros "énsemtudommitakarok" típusú embereknek ismertem meg. Na meg ami szembetűnő nagyon, egy bisex takargatja, titkolózik, az egész élete egy rejtély, hogy az asszony nehogy megtudja, egy meleg meg frankón beismeri ezt (elsősorban magának). Csak mert egy bisex azt mondja, hogy "mert őt érdekli a másik nem is", ezzel még nem vagyok meggyőzve ... sőt, ez is csak bizonyítja, az elfojtott melegséget sztem, na de oké, hát persze aztán mindenki gondol, amit akar.
Na az én személyes meggyőződséemtől függetlenül viszont ez most egy tudományos cikk volt a genetikai kódolásról. Nem az én tapasztalatom!!!
Észrevetted már, hogy folyamatosan a hapsikról beszélsz? :) Talán azért, mert a biszex lányok példája bizonyítja, hogy- ó, egek!- mégis létezik ilyen?
Nem vagyok döntésképtelen. Nem érzem úgy, hogy döntenem kellene bármiben is. Nekem így rettentően kényelmes. Egy jó hapsin megakad a szemem, de egy formás lányon is! És imádnám mindkettőt. :)
De most, hogy mondjátok, lehet hogy én is összezavarodtam volna... ha nem esek szerelembe egy hímmel, még a nyár elején. :) Akkor megfordulna a fejemben, hogy leszbi vagyok- így nem. Adás vége. :)
"Nem érzem úgy, hogy döntenem kellene bármiben is"
-- erről van szó! mert ez tudat alatt is egy sokkal kényelmesebb állsápont, mintha szembe kénenézni egy döntéssel ... én is erről beszélek
És igen, fiúkról beszélek főleg, mert a cikk is a férfi bisexualitást zárta ki, és én magam is úgy látom, hogy fiúk esetében ez sokkal jobban észrevehető, lányoknál pl senki nem kapja fel a fejét, ha mondjuk kézenfogva mennek az utcán, de még arra se, ha netán csókolóznak, sőt mi több, fiúk többsége kifejezetten erotikusnak, izgatónak tartja ezt. Nincs igazam?
Na ezzel ellentétben, a fiúk közti kapcsolat mintha egy egész más terület lenne, ott azért már nem látsz te kézenfogva menni két srácot, csak mert "jó haverok". Vagy akár lányokat se izgat, ha két srác sexelne előtte.
Szóval ha bisexualitásról beszélünk, akkor én óriási különbséget látok (nem csak én) a lányok és fiúk között. Mondd azt, h rosszul látom!
Érdekes egy kérdés, de mondjuk ez már inkább társadalmi berögződés. Fiúknál ez egy sokkal mélyebre elfojtott téma ... nem véletlen, hogy nagyrészt a nők toleránsabbak a melegekkel szemben pl, bár a fiatalabb generációknál már azt látom, hogy ez a hozzáállás javulóban van, és mintha kezdenének megnyílni az elmék, ennek örülök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!