Egyetértetek azzal, hogy bisex ember nincs, csak heteró és homo + a flexibilisek?
Nemrég olvastam egy tudományos cikket és abban volt, hogy állítólag genetikailag sem létezik a bisexualitás és személyiségileg is amit annak neveznek, az egyenlő az elfojtott homosexualitással.
Saját tapasztalatok alapján ki mit gondol ?
Nyilván mindenki ismer meleg és magát bisexnek mondó embert is (na meg talán még heterót is :XD)
Nem, a döntés tekintetében nem egyről beszélünk. Azért nem döntök, mert nincs-rá-szükségem. Te azt hiszed, hogy ezzel csak magunk és a világ elől tagadjuk az igazságot, mert az fájdalmat okozna. Biztos vannak vele így egy páran, de mivel mindenki magából indul ki... nos, nekem nincsenek problémáim ezzel. És arról is magasról tennék, ha leszbi volnék. Nem bírom felfogni, egyáltalán miért kell ebből ügyet csinálni!
A mondandód második felével egyetértek. A pasiknak mindig is nehezebb volt elfogadtatniuk magukat. Megmondom őszintén, időnként én is hányni tudnék a homokos hapsiktól, annak ellenére, hogy én is hajlok a saját nemem felé is. Szerintem nem a nemi identitásban rejlik a titok. Az emberekben a feminin homokos képe él. Az, hogy éles, nyávogós hangon beszélnek és "b.uzisan öltözködnek". Ugye, hogy beitta magát a hétköznapi nyelvezetbe? Mindenki tudja, mire gondolunk, ha ezt mondjuk. Ez az, amitől felfordul a gyomrom. Nem az, hogy smárolnak, vagy hogy seggbe teszik egymást... Nem izgat. Szerintem ha csak ennyiből állna az egész, nem sokakat érdekelne a téma.
Értem az álláspontod és zömmel egyet is értek vele- de abban azért egyezzünk meg, hogy a biszexualitás, mint fogalom, létező dolog.
figyelj, én megegyeznék veled, na csak éppen onnan indultunk, hogy a jelenkor pszichológiája kezdi eltörölni ezt a fogalmat és nem ismeri el a jelenséget, azaz nem engem kell győzködni, hanem ez tudományos tényként szerepel egyre inkább
a bu.ziskodást pedigtúltárgyaltuk, csak sztem ez azegész idióta felfogás onnan ered, hogy az emberek zöme nem ismer, vagyis nem tudja, hogy imser meleget, aztán csak azt látja, amit a Balázs-showban mutogatnak, de véletlenül se az általan említett élsportoló, lányok bálványa jut eszébe a nagy többségnek egy meleg fiú kapcsán. na ez az ami nagyon érdekes
Komolyan egy cikkre alapozod az állításod?
Nekem ugyan egy okos ember sem mondja meg, hogy mi vagyok! Kész!
Ajánlom figyelmedbe a következő úriembert:
A skálája szerint 0-6ig vannak az emberek, 0 hetero 3biszex és 6homoszexuális beállítottságú embereket jelent. És a kutatásaiból kiderül, hogy nem is olyan hatalmas a hetero többség mint gondolnánk. Én vele értek egyet, hetero vagyok, de lehet csak egy estére kipróbálnám egy másik lánnyal is, és engem felizgat két csókolózó pasi látványa:-)
14:40
hát örülök h te ilyen okos vagy :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!