Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy többet foglalkozzon velem?
Figyelt kérdés
Párom kb egy hónapja új munkahelyet talált. Azóta teljesen elhanyagol. Ha mondom neki, hogy ölelgessen meg, akkor húzza a száját, hogy nyűgös. Jó, elég sokat dolgozik, de attól még nem kéne így vselkednie. Hetek óta mondom neki, hogy ez így nem jó, mégsem változik semmi. Hazajön, leül a gép elé, de magától nem jön oda megpuszilgatni vagy akármi. Nekem meg nagy szeretethiányom van, és már kezdek befordulni emiatt. Nagyon rosszul esik és sokat vitázom vele emiatt (mert hiába mondom neki, nem változik semmi) erre meg azt mondja, hogy azért ilyen, mert hülye vagyok. Ma reggel felhívtam felidegesített és rácsaptam a telefont. Egész nap nem keresett, erre este írtam neki, hogy jól lesz.ar, meg h egész nap nem is hív. Erre azt írta, hogy majd holnap megbeszéljük, mert fáradt és aludni akar. De könyörgöm egész nap volt ideje aludni. Már meg sem ölel magától. Mit csináljak? én így nem tudok élni. Megmondtam neki, reggel mire hazajön lelépek itthonról, mert egyedül az utcan több figyelmet kapok, mint tőle egész nap. Nem érti meg, hogy mi bánt! Mit csináljak? Amúgy házasok vagyunk. 26/L
2009. nov. 15. 23:19
1/10 anonim válasza:
Valami pedig sajnos van a háttérben. És gondolom az a valami az új munkahelyen keresendő...sajna a férfiak akkor viselkednek így amikor van valakijük:S nem festem az ördögöt a falra,de azokból amit leírtál leginkább erre lehet következtetni...
2009. nov. 15. 23:21
2/10 anonim válasza:
Vá. Hormonok. Szerintem hagyd levegőhöz jutni.
Ezért nem szeretem én az ilyen idős lányokat.
Titeket már csak a hormonok irányítanak.
Bocsesz nem tehetsz róla. Csak mondom.
2009. nov. 15. 23:21
3/10 A kérdező kommentje:
Szted csak a hormon írányit??? Te tényleg ennyire hülye vagy? Együtt élek valakivel, akit szeretek, és elvileg ő is engem. Egész nap stresszben vagyok, napi 10 órát dolgozom, este hazamegyek, mosok, főzök, takarítok, ő a gép előtt játszik, és még én vagyok lebaszva, mert annyit kérek, hogy kb 5percet foglalkozzon velem???? Köszi! De te biztos egy idióta pasi vagy...
Elsőnek...kérdeztem tőle, de tagadja. Bár tegnap este fél 12kor kapott egy sms-t, és azt mondta, hogy az exe kereste (van egy gyerekük), hogy ma hívja fel... kicsit fleo... Csak legyen benne annyi, hogy megmondja a frankót. De ez így nagyon gáz. és az a legszarabb, hogy sztem egyáltalán nem érdekli, hogy mennyire elhanyagol. Kb 3hete szexeltünk utoljára...
2009. nov. 15. 23:30
4/10 anonim válasza:
hú amúgy te egy hisztis liba vagy, gondolom h leordítod mindig a fejét.így már nekem se lenne kedvem hozzád..
2009. nov. 15. 23:46
5/10 anonim válasza:
Első vagyok. Hát nem lehet neked könnyű. Persze h letagadja ha van valakije, gondolom veled akar lenni, meg hát az úgyse várható el tőle h bevallja h igen ez van. Mindenesetre figyelj oda rá jobban, és tudom h buta tanács, meg nem szép dolog, de ha lesz rá alkalmad olvass bele a telefonjába. Megvan az okod gyanakodni, így talán nem olyan durva...Az meg szerintem nagyon furcsa h az exe hajnalban ír neki..amikor tudja h vagy neki te, meg amúgy is. Sántít az egész.
2009. nov. 15. 23:47
6/10 anonim válasza:
Előttem szóló...neked is jó szűk látóköröd lehet...miért kell rögtön olyat feltételezni mindig, h a nő a hisztis, meg h ordibál...leírta normálisan a helyzetet...gondolom férfiből vagy azért vagy ilyen elfogult.:) (első)
2009. nov. 15. 23:48
7/10 anonim válasza:
Férfibetegség vs Nőibetegség.
Ez amúgy tapló tőle.De azért azt sem hagyom ki hogy nem látom te hogy szólsz hozzá.30F
2009. nov. 16. 00:06
8/10 anonim válasza:
Végülis igen...mert elég egy oldalról látjuk a dolgokat:)
2009. nov. 16. 00:09
9/10 anonim válasza:
Vedd rá hogy váltson munkahelyet. Vagy költözzetek el. Bármi, ami felfrissít egy kicsit titeket és a kapcsolatotokat, segíthet.
2009. nov. 16. 01:20
10/10 A kérdező kommentje:
igen, lehet, hogy hisztis vagyok. Ő is mindig ezt mondja. De könyörgöm milyen legyek? Hetek óta nem foglalkozik velem. Próbáltam neki elmondani, normálisan megbeszélni stb. A reakciója vagy az, hogy jó, vagy az, hogy ő nem ilyen érzelgős. De érdekes az 5év alatt nem volt ilyen probléma. És amikor már ez megy hetek óta és semmi nem változik, akkor bersze, hogy berágok, de sztem ez érthető. Nem tudom kinek mi a házasság. Hát nekem nem az, hogy dolgozunk mint a hülyék, és amikor otthon vagyunk, akkor én is csinálom a dolgom, ő meg játszik és hozzá sem lehet szólni. Szinte már nem is beszélgetünk, mert hiába szeretnék, és hiába vagyok normális, őt lefoglalja a játék. És akkor kiborulok egy idő után, elkezdek hisztizni és persze azért is én vagyok a hibás. De akkor mit csináljak, ha semmi nem jó???? Mert ha normális vagyok az sem jó!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!