Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel érhetem el hogy a barátom kicsit többet foglalkozzon velem?
jézus mária... :S
Éreztesd vele hogy te nem az anyja vagy nemigazmá... :S
"akkor szerintem szokd meg, mert nem fog változni. csak az első 2 hónapba hajtnaak, de ha megvan amit akartak, akkor nincs mit tenni:/ "
Szerintem meg pesszimista vagy, vagy csak roppant szerencsétlen a pasikkal. Ez nem igaz! Én már azelőtt megkaptam mindent bnőmtől mielőtt összejöttünk. Ha csak a szex vagy a törődés érdekelt volna, akkor nekem sem kellett volna "hajtani", megkaphattam tőle is, mástól is ha olyanom volt. Ennek ellenére összejöttem vele mert megszerettem, és már túl vagyunk a 2hónapon, és még én érzem magam rosszul mikor az a benyomásom h kicsit hanyagolom a kezdetekhez képest, mert ilyet nem akarok tenni. Ha találsz vkit aki szeret, az nem csak 1ideig fog próbálkozni hatni rád, hanem a későbbiekben is. Volt h moziba vittem el, volt h vacsorázni, volt h csak úgy vettem neki ezt-azt (pl. fülbevalót, 1 szexibb ruhadarabot), pedig mindig mondja h nem szükséges. De nekem jól esik látni az örömét. Ahogy 7végén is mikor elmentem hozzá kocsival, pedig úgy volt lehet h nem tudunk találkozni. És az a kitörő öröm mikor meglátott mindennel felért. Ezért pedig megéri 2hónap utána is "hajtani".
"életművész"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!