Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vegyem rá hogy velem is foglalkozzon?
a barátommal 7 hónapja vagyunk együtt, ő az első pasim vette el a szüzességem is.. és nem volt valami fényes
azóta is mindig csak az van amit ő akar szex közben
fel sem izgat rendesen, és olyan rossz mikor nem avgyok elég nedves és úgy rakja be, meg hát mindig hamar elmegy
mostanában úgy érzem hogy nem is szeret és nem is kíván pedig én nagyon szeretem, még csókot sem ad magától..
és én is szeretném néha élvezni a sexet, de nem hajlandó felfogni hogy nekem ez igy enm jó pedig már mondtam is neki, neki az a lényeg hogy ő elsűljön..
tanácsokat légyszi hogyan vegyem rá hogy én is élvezzem a sexet?
18/L
cseréld le
jobb ötletem nekem sincs
jól érzed, nem szeret
Miért jó a nőknek, ha ilyen pasival vannak??? Dobd ki és keress valakit, aki szeret...szerinted ő szeret téged? Szerintem egyértelmű a válasz...
18/F
de csak szex közben iylen ... és én szeretem és nem akarom elhagyni
szal az lesz a legjobb ha tényleg megint megbeszélem vele és ha nem ért a szép szóbol akkor csáóbella...
köszi a válaszokat
megkapta a fejmosást
úgy hogy elmondtam neki hogy adok kapok
szal majd ő is akkor fogja élvezni ha én is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!