Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan vegyem rá hogy velem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vegyem rá hogy velem is foglalkozzon?

Figyelt kérdés

a barátommal 7 hónapja vagyunk együtt, ő az első pasim vette el a szüzességem is.. és nem volt valami fényes

azóta is mindig csak az van amit ő akar szex közben

fel sem izgat rendesen, és olyan rossz mikor nem avgyok elég nedves és úgy rakja be, meg hát mindig hamar elmegy

mostanában úgy érzem hogy nem is szeret és nem is kíván pedig én nagyon szeretem, még csókot sem ad magától..

és én is szeretném néha élvezni a sexet, de nem hajlandó felfogni hogy nekem ez igy enm jó pedig már mondtam is neki, neki az a lényeg hogy ő elsűljön..

tanácsokat légyszi hogyan vegyem rá hogy én is élvezzem a sexet?

18/L

2011. júl. 6. 16:58
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
dobd a búsba! az ilyen hulladék kihasználós emberektől romlik a világ
2011. júl. 6. 16:59
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

cseréld le

jobb ötletem nekem sincs

jól érzed, nem szeret

2011. júl. 6. 17:01
 3/11 anonim válasza:
100%
ez nagyon remenytelenul hangzik...hiszem hogy szereted de ha nem kolcsonozi meg egy csokkal sem akkor semmi ertelme es egy parkapcsolatnak az a lenyege hogy megértsétek egymást es ha o nem erti meg hogy neked nem jo akor vagy ujjetek le kettesbe beszelni vagy engedd utjara(szakits vele, nehez lesz de ez mar kellemetlen neked, kihasznal)
2011. júl. 6. 17:02
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Miért jó a nőknek, ha ilyen pasival vannak??? Dobd ki és keress valakit, aki szeret...szerinted ő szeret téged? Szerintem egyértelmű a válasz...

18/F

2011. júl. 6. 17:26
 5/11 A kérdező kommentje:

de csak szex közben iylen ... és én szeretem és nem akarom elhagyni

szal az lesz a legjobb ha tényleg megint megbeszélem vele és ha nem ért a szép szóbol akkor csáóbella...

2011. júl. 6. 17:33
 6/11 anonim ***** válasza:
hát igen ez a fiú nem szerethet annyira téged...vagy pedig lusta, de a szeretet győz mindenek (még a lustaság)felett is! :)jobbat érdemelsz, és 18 évesen találni is fogsz 1000szer jobbat :)
2011. júl. 6. 17:34
 7/11 anonim ***** válasza:
vagy igen előbb egy jó alapos fejmosás :P előző voltam
2011. júl. 6. 17:35
 8/11 anonim ***** válasza:
Egyet kell értenem az előttem szolokkal,nem érdemes rápazarolnod több energiát, és az életed.Hagyd el,tudom ez most közhely,de találsz másikat aki téged is szeret úgy mint te öt.
2011. júl. 6. 17:55
 9/11 anonim ***** válasza:
ültesd le a gép elé és mutasd meg neki a válaszokat! attól talán észheztér és rájön, hogy ha Ő soha sem tesz a kedvedre akkor lehet egy idő után majd megteszi más...
2011. júl. 6. 18:44
 10/11 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat

megkapta a fejmosást

úgy hogy elmondtam neki hogy adok kapok

szal majd ő is akkor fogja élvezni ha én is :D

2011. júl. 7. 12:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!