Hogy vegyem rá, hogy ne foglalkozzon vele? Nagyon fáraszt.
Van 2 barátnőm, mindhárman más-más suliba járunk.
Az egyik egy tipikus plázacica, szőke haj, csini ruhák stb. de nagyon barátságos, mindig futnak utána a pasik.
A másik barátnőm meg rokkercsaj, nagyon jó a szövege, humoros, nagyszájú.
Na ő ki nem állhatja a másik barátnőmet, mert a pasija folyton like-olgatja a képeit facebook-on, meg ha meg akarja bántani, mindig ilyeneket mond neki, h mennyivel szebb nála B, meg kipróbálná stb.
barátnőm már folyton acsarog és gyűlölködik a másik b.nőmre, és én már nagyon unom. Megmondtam neki hogy hagyja békén de ez nála beteges. feladott a nevében pl. szexhirdetést, akkor majdnem annyira berágtam rá, hogy megszakítottam a barátságunkat. Végül a kedvemért levette (de csak mert megmondtam, hogy ezért le is sittelhetik).
Mostanában elkezdte öltözködésben is utánozni a másik b.nőmet, teljesen kifordult magából. Lassan eltűnik az a csaj, akit anno megkedveltem. :/
nincs önbizalma, rossz nőnek tartja magát és az összes sikertelenségéért (nem igazán jön be a pasiknak) a másik b.nőmet okolja.
hiába mondom neki, hogy ezzel csak mégjobban növeli az Ő önbizalmát, ahelyett hogy nem foglalkozna vele, hanem inkább magával törődne.
B-t nem is érdekli az ő pasija és nem foglalkozik a h*lyeségeivel.
am. mindhárman 18 évesek vagyunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!