Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam meg neki hogy foglalkozzon többet velem?
2 hónapja vagyok együtt a barátommal. (nekem ő az első) Szóval nem vagyunk annyira sokat együtt. Valamikor naponta találkozunk 1-2 max 3 órára, de van amikor ritkábban de hosszabb időre. Szóval általában filmezünk nála a laptopon, de ha vége a filmnek ő fel áll és ott ragad a gépnél, vagy ha fekszünk egymás mellett akkor is néha oda ül. És amikor ott van én nem nagyon merek oda menni, mivel nem akarom h azt higgye h azt nézem h kivel msnezik vagy hasonló. Remélem értitek. Nekem jól esnek ha akkor is velem lenne,és beszélgetnénk összebújnánk stb. Hogy mondjam ezt meg neki? Mivel attól félek ha megemlítem neki h ne msnezzen v netezzen mikor ott vagyok akkor megharagszik.
20L és 22F
őszinte leszek, végig sem olvastam.
Egy egyszerű mondat a válasz.
Picim\Kedvesem\édesem\nyuszómuszó\anyámkínja kérlek foglalkozz velem többet, mint a sarokban álló kaktusszal!
köszönöm! Szeretlek!
Ennyi megteszi.
Kb így: "Figyi, nekem az nagyon rosszul esik, h ritkán találkozunk, és olyankor is te inkább le ülsz a gép elé, és velem jóformán nem is foglalkozol. Jól esne, ha kicsit többet törődnél velem. Blabla"
Szentem ez így jó, mert nem követelőző, és nem is tiltod meg neki, h msn-ezzen. Bár szentem ha már 1x együtt vagytok, akk ne azzal töltse már az időt, h msn-ezik, amikor te ott vagy vele! De erre magától is rá kellene jönnie... Vmi baja van... :S Majd írd meg, h mit mondott :)
köszönöm a válaszokat.
hát nem tom h baja van e vagy nincsen, mivel mindig ilyen volt.
múlt héten is megbetegedett és bejártam hozzá minden nap kaját vinni és teát főzni. mindeig meg köszönte meg mondt h nagyon örül h én vagyok neki....
szóval akkor azért nem voltunk együtt. most a héten már jobban van , de sajnos gépezik.
Szóval kocka... Én is az vagyok lány létemre, szakmám is ez, de azért a való életet részesítem előnyben. Az én barátom is ilyen volt. Ki kell vinni a szabad levegőre, meg kell sétáltatni, programokat kell szervezni (mozi, pizzázás stb...) és akkor nem fog folyton azzal az átkozott géppel szenvedni. De azt is megpróbálhatod, hogy megkéred avasson már be, hogy mi a fenét csinál a gépen. Az se rossz ötlet, hogy ha a gép elé ül, akkor odaülsz az ölébe és eltereled a figyelmét. Nekem be szokott jönni és akkor teljesen rám figyel :) Az alap, hogy ha nála vagy akkor veled foglalkozzon és ne gépezzen. Bár mi szoktunk együtt gépezni, gépet szerelni, de ez amolyan közös program. Ne félj neki szólni! Ha nem szólsz neki, akkor nem fog semmit sem csinálni, mert neki ez így jó, a pasik a kódolt, burkolt üzenetet nem fogják ezért nyíltan kell velük beszélni. Tudom a kapcsolat elején ez nem megy könnyen, de ha most nem lépsz, akkor később már nem tudsz. Próbáld lekötni a figyelmét, beszélgess vele, kicsit próbálj neki hízelegni, hogy rád figyeljen. Ha vége van a filmnek kicsit bújj közelebb hozzá, adj neki csókot stb. Mutasd meg neki, hogy milyen jó is összebújni és csak egymásra figyelni. Biztosan szeret téged és meg fogja érteni, hogy veled törődni kell és ha törődik veled, akkor az neki is jó lesz.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!