Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm majdnem 10 (! ) pasival megcsalt! Én vagyok a hibás?
2 évet jártunk, amely alatt nagyon emgszerettük egymást! Most vége lett, mert már sok volt a vita közöttünk. Azóta is szeretjük egymást, de már külön vunk, nem ment, új pasija van. Most elmondta, hogy ő megcsalt többször is, lefeküdt 7 emberrel és 3al smároltak randizgattak. (a 2év alatt) Szerinte én vagyok a hibás mert sok volt a vita és nem foglalkoztam vele eleget!
Ha igy lett volna sem lett volna ez mentség sztem!!! Vagy igen?? Szex is rendben volt mindig!! Csak volt h ritkábban vagy nem taliztunk, vagy vita után tette meg ezeket!
Én vok a hibás tényleg, vagy ezek a dolgok nem mentés amit ő tett és ő e ri..nc?
te egy hül*ye elmeteg vagy és ezért csalt meg a barátnőd!
Jól tette!
Seg*fej.
Arra nem gondoltál, hogy sz*r vagy az ágyban?
Egy kényelmes ba*rom.
Szerintem TE vagy a hibás, mert azt elismerem, hogy egy pasi ha megcsalja a nőjét az egy rib*anc fas*z, de ha egy nő csal meg ennyiszer egy pasit, akkor annak oka van!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!