Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm majdnem 10 (! )...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm majdnem 10 (! ) pasival megcsalt! Én vagyok a hibás?

Figyelt kérdés

2 évet jártunk, amely alatt nagyon emgszerettük egymást! Most vége lett, mert már sok volt a vita közöttünk. Azóta is szeretjük egymást, de már külön vunk, nem ment, új pasija van. Most elmondta, hogy ő megcsalt többször is, lefeküdt 7 emberrel és 3al smároltak randizgattak. (a 2év alatt) Szerinte én vagyok a hibás mert sok volt a vita és nem foglalkoztam vele eleget!

Ha igy lett volna sem lett volna ez mentség sztem!!! Vagy igen?? Szex is rendben volt mindig!! Csak volt h ritkábban vagy nem taliztunk, vagy vita után tette meg ezeket!

Én vok a hibás tényleg, vagy ezek a dolgok nem mentés amit ő tett és ő e ri..nc?

2009. nov. 15. 12:06
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Sajna szólt ő többször hogy változtassak, talizzunk többet, mert egyedül érzi magát, de akkor ezek szerint ez nem volt elég, amit tettem még mindig kevés vot. Az is az én hibám h a kapcsolat felétől már elkényelmesedtem, valóban nem jártam a kedvében mindig, nem taliztunk annyiszor ahányszor szerette volna, de sztem ez a 10 már akkor is sok! Neki is voltak hibái ugyanugy csak más dolgokban..
2009. nov. 15. 12:21
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Ne gyárts neki kifogásokat.

Nincs az az ok, amire a válasz a megcsalás lehetne.

Küld el egy gerinc-shopba, mert nagyfokú gerinctelenség amit csinált.

Ha nem tetszett neki a szitu el kellett volna hogy hagyjon, és úgy k*rválkodni, nem melletted.

2009. nov. 15. 12:33
 13/23 anonim ***** válasza:

lehet h neked rendben volt a szex, de lehet h ő nem élvezte... ettől még ő a hibás, mert ezt meg lehet beszélni, és nem kel félremenni.. vagy lehet h őt nem lehet kielégíteni.. nekem is volt egy olyan ismerősöm, akinek egyszerre volt 2 pasija, és szex után egyszer hallotam h mondta h ő még csinálná...

ne törj le, vannak rendes lányok

2009. nov. 15. 12:48
 14/23 anonim ***** válasza:
55%

ha sokat vitáztatok, azt megbeszélni kellett volna, nem félre k*rni, ő a hibás, nem te

r*banc ennyi

2009. nov. 15. 13:18
 15/23 anonim ***** válasza:

hiába kényelmesedsz el, és hiába nemjársz a kedvébe, megcsalni ezekért akkorsem kell.

ilyenekért normális lány csak veszekszik, de nem kúr félre rögtön.

most ez szted úgyvan hogyha ergynap vmi miatt nemtudtok talizni akkor ő rögtön megy és félrekúr? szted ezegy normális kapcsolat?

vannak távkapcasolatok is, ahol a szerelmesek heti eccer találkoznak csak. akkor szted a maradék 6 napban félrekúr mindegyik?

ilyetcsak egy büdös rinygó csinál, és a te barátnőd az. örülj neki h megszabadultál tőle.

2009. nov. 15. 13:22
 16/23 anonim ***** válasza:

Hibás vagy, abból a szempontból, hogy egy ilyen ribanccal voltál együtt. Ha megcsal egy emberrel, akkor ok, megcsalt szakítsatok, lehet, hogy te is tehetsz róla, mert nem voltatok eleget együtt stb.

De ha 10x csal meg, az csak azt jelentheti, hogy egy qrva.

2009. nov. 15. 13:27
 17/23 anonim ***** válasza:
Olyan nincs, hogy te vagy a hibás.... Ha, nem tetszik valami, szól, ha nem voltoztatsz, ott hagy....
2009. nov. 15. 13:27
 18/23 anonim válasza:

Sztem meg kamuzik.

Van rá mástól származó bizonyítékod hogy így történt?

Lehet hogy csak ezzel akar kemény lenni.Sztem tuti 17-18 a csaj és még nem nőtt fel :p

2009. nov. 15. 13:50
 19/23 A kérdező kommentje:
Hát még nem teljesen felnőtt, 17éves.. De sajna nem kamuzik!
2009. nov. 15. 13:56
 20/23 anonim ***** válasza:
:O:O Én is csaltam már meg eddig 2 barátomat. Elég volt! Pokoli érzés! Én csak csókolóztam. Utánna be is vallottam mit tettem, mert tényleg egy nagyon szörnyű dolog. :( Hogy lehet ezt megcsinálni 10X??? :O Ráadásul szex meg minden. És be se vallotta. :O Hát nem a te hibád, ezt verd ki a fejedből. Ez a csaj egy ....!! Nem hiszem, hogy annyira szerethetett, ha képes volt többször is ilyenre. 2 évig volt képe úgy a szemedbe nézni, hogy előző este mással kúrt. :@ Ha meg vitáztatok, normálisan meg lehetett volna beszélni, hogy mivan. Az nem megoldás, hogy az 1. szembejövőnek szétrakom a lábam. NEM TE VAGY A HIBÁS!!
2009. nov. 15. 14:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!