Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm majdnem 10 (! ) pasival megcsalt! Én vagyok a hibás?
2 évet jártunk, amely alatt nagyon emgszerettük egymást! Most vége lett, mert már sok volt a vita közöttünk. Azóta is szeretjük egymást, de már külön vunk, nem ment, új pasija van. Most elmondta, hogy ő megcsalt többször is, lefeküdt 7 emberrel és 3al smároltak randizgattak. (a 2év alatt) Szerinte én vagyok a hibás mert sok volt a vita és nem foglalkoztam vele eleget!
Ha igy lett volna sem lett volna ez mentség sztem!!! Vagy igen?? Szex is rendben volt mindig!! Csak volt h ritkábban vagy nem taliztunk, vagy vita után tette meg ezeket!
Én vok a hibás tényleg, vagy ezek a dolgok nem mentés amit ő tett és ő e ri..nc?
Ne gyárts neki kifogásokat.
Nincs az az ok, amire a válasz a megcsalás lehetne.
Küld el egy gerinc-shopba, mert nagyfokú gerinctelenség amit csinált.
Ha nem tetszett neki a szitu el kellett volna hogy hagyjon, és úgy k*rválkodni, nem melletted.
lehet h neked rendben volt a szex, de lehet h ő nem élvezte... ettől még ő a hibás, mert ezt meg lehet beszélni, és nem kel félremenni.. vagy lehet h őt nem lehet kielégíteni.. nekem is volt egy olyan ismerősöm, akinek egyszerre volt 2 pasija, és szex után egyszer hallotam h mondta h ő még csinálná...
ne törj le, vannak rendes lányok
ha sokat vitáztatok, azt megbeszélni kellett volna, nem félre k*rni, ő a hibás, nem te
r*banc ennyi
hiába kényelmesedsz el, és hiába nemjársz a kedvébe, megcsalni ezekért akkorsem kell.
ilyenekért normális lány csak veszekszik, de nem kúr félre rögtön.
most ez szted úgyvan hogyha ergynap vmi miatt nemtudtok talizni akkor ő rögtön megy és félrekúr? szted ezegy normális kapcsolat?
vannak távkapcasolatok is, ahol a szerelmesek heti eccer találkoznak csak. akkor szted a maradék 6 napban félrekúr mindegyik?
ilyetcsak egy büdös rinygó csinál, és a te barátnőd az. örülj neki h megszabadultál tőle.
Hibás vagy, abból a szempontból, hogy egy ilyen ribanccal voltál együtt. Ha megcsal egy emberrel, akkor ok, megcsalt szakítsatok, lehet, hogy te is tehetsz róla, mert nem voltatok eleget együtt stb.
De ha 10x csal meg, az csak azt jelentheti, hogy egy qrva.
Sztem meg kamuzik.
Van rá mástól származó bizonyítékod hogy így történt?
Lehet hogy csak ezzel akar kemény lenni.Sztem tuti 17-18 a csaj és még nem nőtt fel :p
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!