Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm majdnem 10 (! )...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm majdnem 10 (! ) pasival megcsalt! Én vagyok a hibás?

Figyelt kérdés

2 évet jártunk, amely alatt nagyon emgszerettük egymást! Most vége lett, mert már sok volt a vita közöttünk. Azóta is szeretjük egymást, de már külön vunk, nem ment, új pasija van. Most elmondta, hogy ő megcsalt többször is, lefeküdt 7 emberrel és 3al smároltak randizgattak. (a 2év alatt) Szerinte én vagyok a hibás mert sok volt a vita és nem foglalkoztam vele eleget!

Ha igy lett volna sem lett volna ez mentség sztem!!! Vagy igen?? Szex is rendben volt mindig!! Csak volt h ritkábban vagy nem taliztunk, vagy vita után tette meg ezeket!

Én vok a hibás tényleg, vagy ezek a dolgok nem mentés amit ő tett és ő e ri..nc?

2009. nov. 15. 12:06
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
56%

A kapcsolat tönkremenetelében lehet, hogy te vagy a hibás, de az exed egy büdös ribanc.

Azért te nem lehetsz hibás, hogy ő félrekefél, ráadásul nem egyszer megesett...

2009. nov. 15. 12:10
 2/23 anonim ***** válasza:
65%
Mekkora egy ribanc!! Hát ne haragudj, de ha mindig, mindenki veszekedne a másikkal, és egyből félredugna... Az kemény lenne. Én inkább csak azt csodálom, hogy felmerül egyáltalán Benned a kérdés, hogy hibás vagy-e.
2009. nov. 15. 12:11
 3/23 anonim ***** válasza:
50%

Szia

Szerintem egy normális lány ilyet nem tesz, sőt hogy ezek megtörténte után simán veled is volt, szemrebbenés nélkül, nekem bizti lelkiismeret-furdalásom lett volna...

Szóval max egy esetet el tudok képzelni, ha akkora gond volt valamikor köztetek, de annak is akkor ki kellett volna derülnie...

Szerintem örülj hogy vége lett, s nem feleslegesen szeretsz és bízol egy olyan emberben aki nem is érdemli meg azt!

Biztosan jön majd aki ugyanúgy viszont szeret téged.

23/L

2009. nov. 15. 12:11
 4/23 A kérdező kommentje:
Azt még hozzá tenném, hogy igaz 10 ember volt, de volt köztük akivel többször is volt és volt köztük haverom is nem 1x..
2009. nov. 15. 12:12
 5/23 anonim ***** válasza:
70%

Figyu! Egy kapcsolat két emberről szól. Ha valami gond van, akkor azt meg kell beszélni, és nem az a megoldás, hogy megcsal. Aki egyszer megcsal, ott már nincs igazán szerelem. Nem azt kell keresni, hogy ki a vétkes, ennyiből itt nem is lehet megállapítani, hanem azt, hogy miért jutottatok idáig?

Neki is szólni kellett volna, hogy hé pasikám, kicsit több figyelmességet, nem érzem jól magamat meleltted.. meg lehet, hogy neked is oda kellett volna figyelned, ha épp a viselkedése nem a megszokott, hogy vajon miért lehet?

MEg az is lehet, hogy szimplán csak éretlen tini, akiben tombolnak a hormonok.

6/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem te vagy a hibás.

A konfliktusokat, akkor sem a megcsalással lehet megoldani.

Ribanc.

7/23 anonim ***** válasza:
100%
Ha két év alatt 10 másik pasival kavart, akkor egy büdös r*banc, nem kell mit szépíteni. Az intelligens emberek előbb megbeszélik a dolgokat, szakítanak, ha nagyon nem mennek a dolgok, utána kavarnak mással. Jobb is, hogy nem vesztegettél többidőt egy ilyen kis k*rvára...
2009. nov. 15. 12:13
 8/23 anonim ***** válasza:
100%

Ne magadat okold, ribanclelkü. Könnyü kifogásokat gyártani és a másikat okolni.

Az élet hosszútávon igazságos, remélem őt is meg fogják csalni 10-20szor csak hogy szokja.

2009. nov. 15. 12:15
 9/23 anonim ***** válasza:
100%
Hát most tudatom veled, hogy a barátnod egy r.banc! Már ne haragudj, de ez így van!
2009. nov. 15. 12:17
 10/23 anonim ***** válasza:
54%
98%-ban az ő hibája,mert kur.a ribi!!!!
2009. nov. 15. 12:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!