Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon ronda vagyok! Hogy találok párt?
Annyira ronda vagyok,nem lehet agy élni. Az osztálytársaimm pizzafejnek csúfolnak mert annyira ragyás vagyok, de ha nem lennék az akkor sem lenne valami nagyszám fejem. Sőt. Tudom hogy soha nem lesz szép barátnőm, sőt már kifejezetten a rondákkal barátkozom, olyanokkal akikre más azt mondja bottal sem piszkálná meg. Meg hát szerintem engem sem nagyon piszkálna egy lány sem... De hiába próbálkozom ilyen stréber lánynál, mert legalább én is jól tanulok, vagy ilyen hályassal, vagy ragyással mint én, nem megy. Szinte már azt nézem hogy minél rondább legyen hogy hátha alacsonyabban van a léc. Még kicsit dankóros lánnyal is próbálkoztam de az sem akart semmit.
Hogy lehet így élni. Ha össze is jön valaki lehet nem is lesz jó nekem a kapcsolat ha nem tetszik a lány. Hogy lehetne bármi esélyem?

Én modellként dolgozok és nyertem 3 szépségversenyt. Szerintem elöbb a pattanások ellen tegyél valamit.(nálam a leghatásosabb az hogy veszel a gyógyszertárba szárított kamillavirágot amit otthon kifőzöl,aztán vegyél elő egy törölközőt és rakd a fejedre és hajolj az edény fölé. Kb 500 ft-ba kerül a kamillavirág.
Legyél nagyon rendes az emberekkel, mosd a fogad hogy szép fehérek legyenek.
ha teccik az a lány akit kiszemeltél bokolj neki.
Remélem sikerül megszerezni akit szeretnél :)

www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__szokasok-..
Ez az én kérdésem, szerintem 1 cipőben járunk...

külgyél képet privibe és megmndom,télleg ronda vagy-e ! :D
nyugi,most szokásomtól eltérően megpróbálok kedves lenni ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!